Zvezdaši vodili na večeru, Isidora blizu lečenja

Autor:

Fudbaleri Crvene zvezde večerali sa navijačem koji je pobedio na humanitarnoj aukciji organizacije "Zajedno za život". Još malo do konačne cifre potrebne za lečenje Isidore Pavlović u Nemačkoj.

4
A- A A+

Fudbaleri Crvene zvezde izveli su na humanitarnu večeru simpatizera njihovog kluba i njegovu suprugu koji su pobedili na aukciji organizovanoj od strane Humanitarne organizacije "Zajedno za život" sa ciljem da se sakupe sredstva za lečenje Isidore Pavlović (23), kojoj je hitno potrebno 80.000 evra za tretman retkog tumora u Nemačkoj, a na kojoj je predmet aukcije bila baš večera u društvu prvotimaca crveno-belih.

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" nastavila je sa akcijom humanitarnih večera posle prve večere sa Miroslavom Raduljicom. Ovoga puta igrači Crvene zvezde odazvali su se pozivu i pristali da provedu veče u društvu licitatora koji je ostavio najveću ponudu na aukciji putem interneta i tako pomogli svi zajedno Isidori, koja je zbog pažnje javnosti koju je ova akcija izazvala jako blizu sakupljene kompletne cifre za lečenje.

Miloš iz Beograda pobedio je na aukciji i tako donirao sredstva, a na večeru je poveo je svoju suprugu da zajedno provedu veče u društvu Milana Borjana, Vujadina Savića, Filipa Stojkovića i Nemanje Radonjića.

"Kada sam saznao za akciju odmah sam se kao veliki navijač Crvene zvezde uključio i drago mi je što sam u društvu svojih omiljenih igrača. Ovo je sjajan način da se animira javnost radi dobrog cilja, a i mi ljubitelji sporta imamo priliku da provedemo vreme sa omiljenim igračima. Nadam se da će sledeća humanitarna večera biti sa košarkašima našeg tima, onda ću se opet rado uključiti u akciju", istakao je pobednik aukcije.

Informacija koja je najviše obradovala organizatore, kao i  sve učesnike večere, svakako jeste ta da je Isidora jako blizu sakupljenog novca za lečenje, da je akcija pri samom kraju i da će po svemu sudeći kroz nekoliko dana biti u Nemačkoj na lečenju.

"Malopre smo dobili tu sjajnu informaciju i lepo je kada cela akcija dobije svoj puni smisao. Lepo je provesti prijatno veče u društvu iskrenih navijača, raznih tema je bilo za razgovor. Ovo je odličan način da se animira javnost. Želeo bih da uopšte nema povoda za ovakve akcije, ali ako ih već ima, da se organizujemo na ovako lep način i da uvek uspevamo da pomognemo onima kojima je najpotrebnije", izjavio je najstariji u Zvezdinoj "delegaciji", golman Milan Borjan.

Večera je organizovana od strane Humanitarne organizacije "Zajedno za život" da bi se sakupila sredstva za lečenje Isidore Pavlović, kojoj je juna meseca 2016. godine dijagnostifikovan redak tumor, Hočkin limfom.

Akcija je pri samom kraju i još vrlo malo novca je potrebno do konačne cifre, a svako ko je u mogućnosti da pomogne Isidori da napravi poslednji korak ka lečenju može to učiniti uplatom na sledeće račune:

Dinarski: 160-492869-40
Devizni: 00-540-0002489.1
IBAN broj: RS35160005400002489117

Povezano

Sve vesti