Kaskader zlostavljao dete tokom snimanja?!

Autor:

Nova u nizu priča o seksualnom zlostavljanju!

6
A- A A+

Glumica Elajza Dušku objavila je da ju je kaskader Džoel Krejmer zlostavljao kada je imala samo 12 godina.

"Holivud je prema meni bio dobar, uglavnom. Ali ipak je podbacio kada je trebalo da me zaštiti dok sam bila dete," napisala je glumica i opisala incident koji se dogodio na snimanju filma "Istinite laži" 1994. godine.

"Dobro pamtim, i 25 godina kasnije, kako je Krejmer zadobio moje i poverenje mojih roditelja, kako im je rekao da će me voditi na bazen. Sećam se da me je odveo u svoj hotel, gde me je stavio da legnem, kako je metodično prigušio svetlo, legao na mene dok je na sebi imao samo peškir, i trljao se uz mene. Izgovorio je ove reči – nećeš mi zaspati, malena, prestani da se praviš da spavaš. Kada je 'završio', rekao mi je da OBOJE moramo da budemo pažljivi. Ja sam imala 12 godina, on 36," napisala je glumica u podužem Facebook postu.

Džoel Krejmer je jedan od najpoznatijih holivudskih kaskadera, i radio je na filmovima "Paklene ulice 7", "Blejd raner 2049", serijama "Zapadni svet" i mnogim drugim projektima.

Krejmer je saopštio da apsolutno poriče sve tvrdnje glumice.

"Ovo su potpune laži. Bez reči sam. Nikada je nisam vodio u svoju sobu, nikada joj nisam skidao odeću. Sve se to nije dogodilo," rekao je on.

Džejms Kameron, reditelj filma "Istinite laži", oglasio se saopštenjem u kojem je pohvalio glumičinu hrabrost i izvinio joj se.

"Da smo tada znali za incident, ne bismo imali milosti. Od ove priče mi se slomilo srce" izjavio je Kameron.

Povezano

Sve vesti