Partizan UPOZORAVA: Bez mržnje i ružnih pokliča!

Autor:

Fudbalski klub Partizan obavestio je da od srede počinje prodaja karata za prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije, ali je posebno upozorio navijače da paze kako se ponašaju.

Partizan UPOZORAVA: Bez mržnje i ružnih pokliča! Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Laknulo je svima u Partizanu 5. janara kada su saznali da je UEFA, ovog puta, progledala kroz prste i "samo" novčano kaznila crno-bele (30.000 evra) zbog propusta u organizaciji meča protiv Jang bojsa.

Ali, to, svakako, ne znači da će ubuduće bilo kakav incident ili neki novi propust u organizaciji proći tek-tako u očima ljudi iz Niona, pogotovo uzimajući u obzir da je Partizan pod uslovnom kaznom UEFA i da ima status "višestrukog povratnika".

Tog 5. januara iz Niona je stigla dobra vest da će Partizan dočekati Viktoriju Plzen 15. februara uveče uz prisustvo publike, svojih navijača, koji umeju da pokrenu ekipu.

Nije zgoreg podsetiti da je Viktorija, odmah po saznanju da će meč biti odigran pred publikom, objavila saopštenje u kojem je izrazila zadovoljstvo zbog takve odluke UEFA i pokazala visok stepen civilizovanosti i fer-pleja.

Viktorija Plzenj: Radujemo se, biće publike!

Partizan je danas saopštio da će od srede, 17. januara početi prodaja ulaznica preko Tiketlajna, a pravo preče kupovine važe za vlasnike sezonskih ulaznica. Oni će to pravo moći da iskoriste do 24. januara, kada će biti puštena redovna prodaja.

Dakle, prvo karte mogu da kupe vlasnici sezonskih ulaznica, pa onda one idu u redovnu prodaju.

CENE ULAZNICA:

- Jug/sever 1.000 dinara;

- Istok/ zapad, bočni sektori tribina 1.500 dinara;

- Istok/ zapad, centralni sektori tribina 2.000 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti na sledećim prodajnim mestima:

- Tiketlajn, Bulevar Milutina Milankovića 1., lokal 46. (iza Medigrup bolnice) na Novom Beogradu, radno vreme, radnim danima od 9 do 18 časova, subotom od 10 do 16 časova.

- na sajtu Tiketlajna.

Rezervacija i kupovina, kao i sve dodatne informacije omogućene su i putem telefonskog poziva na broj 011/2030570. Za pravrovremenu kupovinu postoji i mogućnost dostave na željenu adresu.

Uz informaciju o prodaji karata, Partizan je objavio i posebno obaveštenje za navijače, a glavna poruka je: "NAVIJAJTE FER I SPORTSKI, BEZ ŠOVINISTIČKIH, FAŠISTIČKIH I OSTALIH ISPADA!".

EVO CELOG OBAVEŠTENJA:

"Svi posetioci moraju da imaju ulaznicu za navedeni meč, bez obzira na uzrast;

- Kupovina ulaznica na ime, na svakoj ulaznici mora da stoji ime lica koje će sa tom ulaznicom doći na meč. Molimo vas za strpljenje prilikom kupovine istih, i sugerišemo da ulaznice kupite na vreme. Ulaznice se mogu kupiti samo uz lični dokument i maksimalan broj ulaznica po kupcu je četiri;

- Pokazivanje ličnog dokumenta sa fotografijom prilikom ulaska na utakmicu, svaki posetilac sa kartom će morati da pokaže lični dokument sa fotografijom (pasoš, lična karta, vozačka…) prilikom ulaska na stadion. Molimo vas da sa sobom ponesete dokument i pripremite ga pred ulazak kako bi ovlašćeno lice uporedilo podatke. Ime sa ulaznice i ime na ličnom dokumentu se moraju podudarati. Maloletna lica moraju da budu u pratnji punoletne osobe koja ima vežeći dokument;

- Dođite na vreme na utakmicu, kapije stadiona će biti otvorene dva i po sata pre početka susreta, izbegnite gužvu i čekanje ispred ulaza, uđite i sedite na vaše mesto;

- Ulazak na stadion isključivo na ulazu koji je naznačen na ulaznici, molimo vas da uđete na ulaz koji je tačno naznačen na vašoj ulaznici, neće biti moguće ući na drugi ulaz, bez obzira što je isti sektor/deo tribina. Svi ulazi su vidno obeleženi;

- Molimo vas da pripremite ulaznicu i dokument pre ulaska na stadion kako bi se provera istih mogla uraditi brže i jednostavnije;

- Ulaznice čuvajte tokom celog meča, ulaznice ne bacajte ni posle ulaska na stadion, imajte ih sa sobom tokom celog susreta jer će biti potrebne radi dodatnih kontrola prilikom ulaska na tribine. Takođe, biće vam potrebne da bi ste se mogli vratiti na vaše mesto u svakom trenutku;

- Svim posetiocima koji imaju ulaznice za centralne delove tribina biće dodeljivane narukvice, prilikom ulaska na stadion biće vam dodeljene specijalne narukvice kako bi jasnije bilo uočeno ko pripada kom sektoru na tribini. 

- Obavezan detaljan pretres prilikom ulaska, molimo vas da budete kooperativni i sarađujete sa redarima u vezi pretresa. Ne nosite nepotrebne stvari sa sobom jer neće biti dozvoljeno unošenje istih kojima nije mesto na tribinama stadiona, a sve u skladu sa zakonom Republike Srbije; 

- Biće postavljene kapije na ulazima, gde sami očitavate ulaznice, a ukoliko budete imali neke nedoumice, molimo vas da se obratite službenom licu za pomoć, koje će vas uputiti ili vam pomoći da očitate ulaznicu. 

- Molimo vas da nakon ulaska na stadion idete na vaše mesto koje je naznačeno na ulaznici, mesta su numerisana. Ukoliko imate nedoumicu gde se vaše mesto nalazi, obratite se nekom od redara koji će vam asistirati i uputiti na vaše sedište, ne sedajte na tuđe mesto. Naročito apelujemo da se ne zadržavate na stepeništu i prolazima koji moraju biti prohodni tokom dva poluvremena

- Navijajte fer i sportski, bez šovinističkih, fašističkih i ostalih ispada, nemojte skandirati protivnicima na nacionalnoj osnovi, nemojte ispoljavati izlive besa i mržnje prema igračima protivničkog tima. Svaka takva situacija, poklič ili skandiranje može dovesti do ozbiljnih posledica i sankcija od strane Disciplinske komisije UEFA"

Povezano

Sve vesti