Tijana Dušej Ristev

Boris Milivojević za MONDO: Snimaćemo "Munje 2"!

Da li biste voleli da ponovo vidite Mareta, Popa, Maju, Lolu, Gojka Sisu?

Pre čak 17 godina film "Munje" je punio biskopske sale, a replike i scene iz filma Raše Andrića se prepričavaju i koriste i dan danas, dok su neki od glumaca su postali naše velike filmske zvezde.

Za one koji se ne sećaju "Munje" su urbana komedija čija je radnja smeštena u jednu beogradsku noć. Mare, Pop i Gojko su drugari koji se znaju od rođenja. Mare i Pop su muzičari i "face iz grada", dok su Gojka zezali u školi, pa je postao postao "muškarac u odelu", šef kluba i muzičkog studija, kako bi se svima dokazao. Urnebesni dvojac Pop i Mare žele da Gojko objavi njihovu ploču, ali ovaj ne zaboravlja stvari iz prošlosti. Na putu do Gojkovig kluba, muzičari upadaju u niz komičnih situacija i susreta s Pandurom (Nebojša Glogovac), Deda Mrazom ( Zoran Cvijanović) i mnogim drugim zanimljivim likovima.

Jedan od glavnih aktera ovog filma, koji je tumačio lik Mareta, Boris Milivojević otkrio je za MONDO da ćemo uskoro videti i nastavak!


"Čuo sam da će se snimati nastavak 'Munja' i da će u njemu igrati ista ekipa. Nemam neke konkretne informacije, jer moramo prvo da se okupimo i dogovorimo oko svega. Čekamo Sergeja Trifunovića oko ključnih dogovora", otkriva Milivojević.

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti