"Ravna si kao daska, moraš da ih uvećaš!" (ANKETA)

Autor:

Ovo su navodno reči koje pevačica često čuje od svog dečka kada je reč o njenim grudima

24
A- A A+

Pevač Haris Berković navodno insistira da njegova devojka Rada Manojlović pod hitno poseti estetskog hirurga kako bi povećala grudi, a izgleda da će ga pevačica i poslušati!

Iako se Rada plaši operacije i kako će izgledati posle toga, budući da su mnoge njene koleginice preterale u veličini, ipak je rešila da stavi silikone jer joj dečko stalno govori da je smešna s malim grudima.

Rada na porno sajtu: Dragi, nije to što misliš!

"Otkako je Rada kročila na Grandovu scenu, adut su joj bile duge noge, energija i dobar glas. Nikad nije imala kompleks od toga što nema bujno poprsje, iako su joj mnogi govorili da bi s tim bila prava seks bomba. Padalo joj je na pamet da se podvrgne plastičnoj operaciji, ali nikada nije imala dovoljno hrabrosti za taj korak. Želela je i nos da smanji, ali se plaši takvih intervencija", rekao je izvor za "Kurir" i dodao da je folkerka promenila mišljenje na nagovor svog dečka.

Najbolje noge estrade? (FOTO, VIDEO)

"Ona Harisu odgovara u svakom pogledu, ali više puta joj je nabacio da bi s većim grudima bila bolja riba. Stalno joj ponavlja: 'Daj, bre, Rado, smešna si s malim si*ama, ravna si ko daska. Moraš malo da ih uvećaš. Moraš zbog mene.' Rada se ranije smeškala na njegove reči, ali kasnije je sve to ozbiljno shvatila. Kada mu je saopštila da bi do letnje turneje uvećala grudi za dva broja, on se oduševio. Inače, ona i dalje brine i plaši se zbog zahvata, koji je prilično bolan, pa se konsultovala s nekim prijateljicama i koleginicama koje su prošle kroz sve to. Svesna je da bi posle operacije izgledala lepše i bila zadovoljnija, a pritom bi dobila više samopouzdanja", tvrdi izvor, a pevačica još nije potvrdila ovo.


Povezano

Sve vesti