mondo.rs

BLAM ispovest u emisiji! (FOTO)

Autor:

Frajer za kojim uzdišu žene širom sveta o "počecima" i nadi da će mu se posrećiti na jednoj žurci

0
A- A A+

Glumca Džejmija Dornana ste upoznali u filmovima "50 Nijansi sive", gde je igrao seksi milionera s pomalo nesvakidašnjim ukusom za seks.

Ubrzo nakon što ste upoznali "Kristijana Greja", slava koju je ovaj glumac doživeo bila je neverovatna - odmah je postao "prvi" na listama najzgodnijih, najlepših... žene su ga saletale gde god bi se pojavio, a sada je "frajer nad frajerima" ispričao kakav je "šarmer" bio u tinejdžerskim danima.

Džejmi Dornan je gostujući u emisiji Grejema Nortona ispričao šta je uradio pre nego što je otišao na žurku na kojoj je moglo da mu se "posreći".

"Imao sam 15, 16 godina, i igrali smo neku predstavu nakon koje je bila žurka. U predstavi sam nosio bradu i periku i pošto sam imao 15 godina, a izgledao kao da imam sedam, rešio sam da ostavim bradu kako bi izgledao starije. TO nije sve - isekao sam periku koja je bila zalepljena za mene i deliće zalepio 'dole'. Mislio sam ako mi se posreći, pa se skinem... nije mi se posrećilo, samo me je bolelo kada sam čupao lepak sa sebe", ispričao je Dornan.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti