ČESTITAMO: 20 godina najgoreg filma! (VIDEO)

Autor:

Pre dve decenije svet je video pet pevačica koje su pokušale da budu glumice...

1
A- A A+

Pre 20 godina Bond je bio zauzet... pa je pozvao njih!

Film "Spiceworld" u kojem glavne uloge igraju članice ženskog sastava Spice Girls, premijerno je prikazan pre 20 godina. Verujemo da ste zaboravili o čemu se radi (ili ga možda niste ni gledali), ali ćemo vas zato mi podsetiti i edukovati.

Viktorija Adams, Melani Čizom, Melani Braun, Geri Halivel i Mišel Stivenson žarile su i palile svetom u bendu Spice Girls. Uspeh u muzici nije značio i uspeh na velikom platnu, ali su ipak 1997. godine započele snimanje svog prvog filma, koji je svetlost dana ugledao u januaru sledeće godine.

Elem, film počinje tako što Rodžer Mur poziva pet lepotica koje se pripremaju za koncert u Albert Holu. Ko ih prati, koja je njihova misija i otkud u filmu Elton Džon i Bob Geldof, saznajte u trejleru.

Izvor: YouTube/SpiceGirlsForever

Film je u Americi zaradio 30 miliona dolara, tek polovinu ovog iznosa u Velikoj Britaniji, a širom sveta 70 miliona. Zaradio je i nominaciju za najgori film, a onda i SEDAM nagrada Zlatna malina "za najgore od najgorih", a svaka od njih po nagradu kao "Najgora glumica".

Čestitamo! Što niste snimale više...

Povezano

Sve vesti