• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI SKOK: Slobodna devizna štednja veća 50%

Izvor Promo

Devizna štednja po viđenju je jedna od retkih bankarskih usluga u Srbiji koja je tokom protekle dve godine zabeležile rast od preko 50 odsto, pa je ova štednja danas gotovo duplo veća od vrednosti svih gotovinskih i potrošačkih kredita.

Veliki podsticaj ovom trendu pružili su i novi modeli štednje u ProCredit banci, a naročito Flex štednja ProCredit banke uz atraktivnu kamatnu stopu od jedan odsto i veliku fleksibilnost, zbog čega upravo ova štednja u poslednje vreme nailazi na ogromno interesovanje građana.

"Preti" novi rekord

Očekivanja ProCredit banke su da će depoziti građana i privrede u 2018. godini nastaviti stabilan rast, kao i da će upravo fleksibilni modeli štednje, poput Flex štednje, biti najzanimljiviji, ali i najzaslužniji za takav rast. Ukoliko se ovaj trend obistini, realno je očekivati da se iznos samo slobodne štednje u Srbiji tokom 2018. godine izjednači sa ukupnom vrednošću potrošačkih, gotovinskih, ali i stambenih kredita građana u našoj zemlji.

Po rečima člana Izvršnog odbora ProCredit banke Igora Anića, slobodna Flex štednja ProCredit banke je trenutno jedan od najatraktivnijih modela štednja na domaćem finansijskom tržištu i svakoga meseca ova štednja u ProCredit banci raste za više od 10 miliona evra.

Razlog tome su u prvom redu mogućnosti koje Flex štednja nudi svojim korisnicima, a to je izuzetno povoljna kamata i mogućnost da u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta dodaju i sa svog računa podižu novac bez ikakvih ograničenja ili penala.

"Ova fleksibilnost je kvalitet koji štediše u Srbiji najviše cene. ProCredit banka je to na vreme prepoznala i svojim štedišama omogućila da istovremeno i štede, ali i da uz sebe imaju svoj novac za sve što im zatreba. Ovakvu dostupnost korisnicima naše Flex štednje omogućava besplatno internet i mobilno bankarstvo, odnosno mogućnost da svojim sredstvima slobodno upravljaju, kao i da ih u bilo kojoj od naših Zona 24/7 podižu i dodaju na svoj štedni račun", objašnjava Anić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image