"Ološ bez diploma izigrava profesore u Grandu"

Autor:

Poznati klarinetista je više od deset godinja bio deo Grand produkcije. Evo šta misli o članovima žirija "Zvezde Granda", Saši Popoviću...

61
A- A A+


Boki Milošević je nakon mnogo godina rada u Grand produkciji, odlučio da otvori dušu i iznese svoj stav o upravi, ali i o članovima žirija takmičenja "Zvezde Granda".
Boki šokirao grandovce oštrim rečima

Karleuša je kratko prokomentarisala da Milošević verovatno ima Alchajmer koji utiče na njegovo normalno rasuđivanje, dok ostali nisu želeli da komenatarišu."Bosanca sam učio note, Karleuša je možda prošla pored muzičke škole, Popović je sveti Sisoje, a ne verujem da Viki ima diplomu muzičke akademije", rekao je Boki i objasnio da ako Viki ima diplomu ne treba da bude deo tog takmičenja.

Milošević kaže da protiv nje nema ništa lično, ali da bi voleo da mu pokaže tu diplomu.
"Mislim da njoj nije mesto u Zvezdama Granda gde članovi žirija bez pokrića izigravaju profesore", kaže Boki za "Alo".

On tvrdi da zna mnogo pevača koji su diplome kupovali u Požarevcu i da je to javna tajna.
"Zato s ponosom mogu da kažem da su moje ćerke koncert-majstori i da u svakom trenutku mogu da pokažu svoje diplome", hvali se Milošević.
Klarinetista kaže da se naljutio na Sašu Popovića kada je ovaj tražio od njega da uđe u rijaliti.
"Kada se raspala grupa 'Slatki greh', nakon čega su svi njeni članovi postali siromašni, osim Popovića, mene su pozvali da sa svojim orkestrom sviram. Nastupali smo 15 godina i rešavali probleme u hodu. Ipak kad me je pozvao u rijaliti, shvatio sam koliko je bezobrazan i stavio tačku na saradnju".

Povezano

Sve vesti