mondo.rs

Borba se nastavlja: Severina se jako uzrujala

Autor:

Milan Popović o borbi za zajedničko starateljstvo nad malim Aleksandrom, sinom kojeg ima sa Severinom.

5
A- A A+

Biznismen Milan Popović kaže kako će se uskoro preseliti u Zagreb, jer želi da dobije starateljstvo nad detetom.

"Severina je htela da mi oduzme boravišnu dozvolu, tvrdeći da ne dolazim za Zagreb. Za mesec dana se selilm i taj grad će biti moj dom", otkrio je Popović za "24satahr."

On je objasnio da mu smeta što njegova bivša partnerka uporno govori da on ne živi u Hrvatskoj, kada je više od polovine svog vremena u Zagrebu, zbog Aleksandra.

Trenutno se u Zagrebu vode dva postupka, u jednom Milan traži da dete živi s njim i da ga majka viđa kao što je on do sada.

"To je ozbiljan postupak za promenu presude kod kojeg će roditelja živeti dete. Paralelno s tim vodimo i drugi postupak, jer tvrdim da majka svojim postupcima ne poštuje princip zajedničkog starateljstva. Postupak smo pokrenuli za svakui slučaj, dok se ovaj glavni ne reši", kaže Milan.

On tvrdi da ga Severina nije obaveštavala o zdravstvenom stanju dečaka, a po sudskoj odluci to mora da učini dva sata pošto doktor postavi dijagnozu.

"Takođe, ako jedan od roditelja ne može da bude s detetom u kontinuitetu 48 sati, dužan je da obavesti drugog roditelja i omogući mu da dete bude s njim. To je ono za šta se očevi bore. Sad će morati mene da zove, a ne baku. Kada je Severina ovo videla, jako se uzrujala", otkrio je Popović.

Povezano

Sve vesti