Svetske zvezde hvale EXIT! (VIDEO)

Autor:

Pogledajte kako su oni doživeli festival!

0
A- A A+
Prodigy Foto: MONDO - Petar Stojanović

Čestitke EXIT festivalu za osvojeno zvanje najboljeg festivala Evrope ne prestaju da pristižu! Nakon što je po drugi put trijumfovao na Evropskim festivalskim nagradama, EXIT je još jednom potvrdio dugogodišnji plasman među vodećim festivalima sveta.

Uz glasove publike i žiri koji čine vodeći ljudi svetske muzičke industrije, svoje oduševljenje našim festivalom nisu krile ni brojne muzičke zvezde. Nakon što su zvezde poput Lijama Galagera, Rošin Marfi ili Dejvida Gete na društvenim mrežama oduševljeno pisale o Exitu, The Prodigy, Skrillex, Faithless, , Solomun, Maceo Plex, Karl Koks, Riči Hotin, Emeli Sande, Bastille, Eagles of Death Metal i brojni drugi pred kamerama su potvrdili da je EXIT zaista jedinstven festival u celom svetu!

Izvor: YouTube/EXIT festival

Nikoga ne čudi da je najpopularnijoj elektronskoj grupi svih vremena The Prodigy upravo EXIT omiljeni festival, a to objašnjavaju rečima da "Ima u sebi nešto iskonsko, što drugi festivali jednostavno nemaju." Jedna od najvećih zvezda današnjice Skrillex, još 2014. godine poručio je publici sa glavne bine da je "EXIT najbolji festival u Evropi", navodeći da je njegova energija jedinstvena na svetu. Trenutno jedna od najtraženijih svetskih DJ zvezda Nina Kraviz za EXIT navodi da je "Veoma posebno iskustvo" čije reči potvrđuju ovogodišnji moto, EXIT Freedom: "Mislim da je suština celog festivala lična sloboda". Za Mladena Solomuna, najpopularnijeg balkanskog muzičara koji je danas jedna od najvećih svetskih DJ zvezda, nema dileme da je nastup na Exitu za karijeru bilo kojeg DJ-a "jedan od hajlajta u svetu" i dodaje: "EXIT je jedna od najboljih stvari što sam doživeo dosad!"

"Ovo je jedan od najboljih osećaja u životu", potvrdio je i apsolutni hedlajner najvećih elektronskih pozornica Maceo Plex, koji je dodao i da se "svake godine pita da li će ponovo nastupati na Exitu" i poručuje ovdašnjoj publici da je "stvarno blagoslovena da ima ovako magičan festival". Sa njim se slaže i Karl Koks, jedan od dugogodišnjih prijatelja EXIT festivala, koji je nastupao čak tri puta na tvrđavi: "Ovdašnja publika je jedna od najeksplozivnijih od svih pred kojima sam nastupao", dodajući, "Ovde moraš da daš svoju dušu, da budeš ono što jesi". Džesi Hjuz, frontmen popularnog rok benda Eagles of Death Metal izjavio da je "potpuno zadivljen" festivalom, dok je popularna rok grupa Bastille najviše fascinirana društvenim aktivizmom iz kojeg je EXIT nastao: "Kad je reč o prošlosti jednog muzičkog festivala, ne može biti više kul od ovoga!" I članovi legendarnog benda Dub Pistols su to potvrdii rečima da je "reputacija Exita jedna od najvećih i najviših u celom svetu".

EXIT ulaznice odlaze ubrzano, uskoro nove objave!

Ulaznice za EXIT festival po promotivnoj ceni od samo 6.490 dinara, prodaju se ubrzano na blagajnama širom Srbije, regiona i brojnih zemalja Evrope, te širom sveta putem sajta exitfest.org. Ovogodišnji festivalski poduhvat EXIT Freedom 2018 čini čak pet festivala u pet zemalja, a pored Exita, tu su još Festival 84, Sea Star, Revolution i Sea Dance. Na sajtu zvanične turističke agencije festivala exittrip.org dostupnkoji pored ulaznica, sadrže brojne opcije za smeštaj i prevoz.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti