• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problematični teniser pobegao iz rijalitija!

Izvor mondo.rs

Kontroverzni australijski teniser hrvatskog porekla Bernard Tomić posle dva dana otišao iz jednog rijalitija. "Konačno sam shvatio neke stvari. Sada želim samo da se vratim kući i posvetim tenisu", kaže on.

Bernard Tomic (25) važi za jednog od najproblematicnijih igraca u novijoj istoriji tenisa. Što postupcima na terenu, što izjavama cesto je skretao pažnju na sebe, najcešce izazivao negativna reagovanja.

Prošle godine, recimo, nakon što je ispao vec u 1. kolu Vimbldona, izjavio je da mu je "dosadno na terenu" i da više nema motivaciju. Zbog toga su i sponzori poceli da mu okrecu leda...

Pošto mu je tenis dosadio, odlucio je da se prijavi u rijaliti emisiju "Ja sam selebriti... izvucite me odavde!", ali ni tu se nije proveo bolje nego na teniskom terenu - posle dva dana je odustao!

Ovaj rijaliti je osmišljen tako da poznate osobe "bace" u džunglu i i da se snalaze kako znaju i umeju.

Tomic, koji je svojevremeno važio za veliku nadu australijskog tenisa, pokajao se posle dva dana, jer nije razumeo da ce mu biti toliko teško.

"Mislio sam da cu malo kampovati, upoznati neke nove ljude, pronaci svoj unutrašnji mir...", izjavio je on nakon što je "pobegao" iz rijalitija.

Kada je video za šta se, zapravo, prijavio, samo je smišljao kako da se izvuce. Dva dana i tri noci se borio sa depresijom i na kraju - odustao! Otkako se ovaj rijaliti organizuje niko nikad nije odustao ranije.

Bernard Tomić rijaliti
Izvor: YouTube/Stephen Kirk


Tomic je, ocenjuju australijski mediji, pokazao pravu stranu svoje licnosti. Osoba je koja lako odustaje, bahat je, ne ume da se nosi sa izazovima i problemima. Podsecaju šta su sve radili on i njegov otac, sa epizodom premlacivanja trenera i raznim incidentima na teniskim terenima, ali i van njih (pisali su mu kazne za brzu vožnju u "besnim" kolima...).

Kako je zaradio prve vece pare, tako su problemi postali izraženiji. Dno teniske karijere doživeo je pre nekoliko nedelja kada je ispao u kvalifikacijama Australijan opena, a novinarima je u prolazu dobacio: 

"Idem kuci da brojim milione".

Nedugo posle ove nove blamaže u tenisu, dobio je poziv za rijaliti, za koji je mislio dabi mogao da mu pomogne, pre svega u psihološkom smislu. Prevario se...

"Nikad se nisam lošije osecao. Jednostavno, ovo mi ne treba u životu. Ljudi, pa ovo je džungla, totalno drugacije od svega ostalog. Ne, nisam ovo ocekivao. Treba mi malo, a ovo ce me ubiti u roku nedelju, dve. Ne mogu ovo da izdržim", pricao je Tomic u svom kratkotrajnom boravku u rijalitiju.

Producenti emisije bili su razocarani odlukom Tomica da odustane, a dobio je epitet "gubitnika".

Voditeljka rijalitija ga je po povratku iz Južnoafricke Republike, gde se snima rijaliti, docekala lavinom pitanja:

"Pa, što si uopšte ulazio? Obecao si da ceš, u slucaju pobede, dati 100.000 dolara nagrade dobrotvornim udruženjima. Šta je sa tim obecanjem?".

Tomic je odgovarao:

"Mislio sam da cu tamo biti najsrecnija osoba na svetu, da cu se promeniti nabolje. Da cu malo kampovati, upoznati nove ljude, pronaci svoj mir.... Medutim, potpuno sam pogrešio. Nikada u životu nisam bio depresivniji nego u poslednja dva dana".

Odgovore je završio ovako:

"Konacno sam shvatio neke stvari. Sada želim samo da se vratim kuci i posvetim tenisu".

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Paa

Ako je posle ovoga ukapirao koliko ima sreće u životu što je u prilici da ga ljudi gađaju milionima zato što dobro šamara lopticu (bez potcenjivanja napora koji stoji iza vrhunskog sporta) i vrati se treninzima i tenisu, onda će mu ovo biti najbolja odluka u životu.

Bubuleja

@mozzart Ajde botino saberi se, svuda vidiš Novaka, mnogo ti se priviđa!?!Novak je po potrebi po vama botovima čas hrvat, čas crnogorac a uglavnom antihrist, pa smešni ste do bola. Baš ste se zagubili ili ste u stvari njegovi najveći obožavaoci, svuda vam se priviđa, jadno, jadno...A porediti Novaka sa ovim neostvarenim, nedoraslim ... e to vam je vrhunac nečega...Beži bre u rupicu mišu...

Sonido

Razumemo coveka, hrvat je, kakvo drugacije ponasanje ocekivati od njih

SERIJE