Gordon Remzi poznat je po oštrom jeziku (i povremeno bahatom ponašanju), ali i dalje ostaje jedan od najboljih kuvara današnjice. Pa, evo šta jedan od najboljih šefova našeg doba ne može očima da vidi. Za PopSugar je ispričao koja tri "trenda" bi najradije poslao u istoriju:
Penice
Remzi je ovde mislio na penice na slanim jelima, ne na desertima: "Nedavno su mi poslužili penicu od koštane srži. Ali, kad razmišljam o koštanoj srži, sasvim sam siguran da nikad više ne želim da je jedem u penastom obliku. Kad je o desertima reč, možete da eksperimentišete."
Vagju govedina
Vagju je japanska govedina divne strukture, meso je meko i nežno, i zbog toga Remzi kaže da je treba pripremati s poštovanjem.
"Na sve strane imate ćufte od vagju govedine. O'ladite malo. Tretirajte vagju s poštovanjem, učinite ovo meso posebnim", kaže on.
Ali, čak i on u svom restoranu u Las Vegasu ima na meniju vagju ćufte sporo kuvane u sosu od paradajza, a služi ih sa krutonima od palente. Istini za volju, kažu da ih je doveo do savršenstva, bukvalno.
Ulje od tartufa
"Jedna od stvari koje najviše mrzim je ulje od tartufa. Vreme je da ga precrtamo. Svi ga stavljaju gde god stignu, u ogromnim količinama, kao da je u pitanju bilo koje drugo ulje, a zapravo ono mora jako, jako precizno da se dozira", kaže Remzi za PopSugar.
Ubedljiva pobeda Zvezde pred Barselonu: Evrogol Maksimovića obeležio derbi na Marakani
Partizan posle drame do šeste uzastopne pobede: VAR provere, penali, haos na terenu i tri boda za crno-bele
Zvezda bez sedmorice važnih igrača na Barselonu: Muke za Milojevića, startna postava se već zna
Milojević se naljutio zbog Lalatovićeve izjave: Čekamo sad Tramp da pobedi, da nam i on pomogne
Vladan Milojević se ne plaši Barselone: Je l' znate vi kakav je ovo uspeh za srpski fudbal?!