mondo.rs

ZVANIČNO: Kanga je Spartin!

Autor:

Crvena zvezda prodala Kangu posle višenedeljnih pregovora, a Sparta istog dana dovela i Mihaila Ristića.

ZVANIČNO: Kanga je Spartin! Foto: MN Press

Crvena zvezda u nastavak sezone ulazi bez Gelora Kange!

Sparta iz Praga objavila je na društvenim mrežama da je Gelor Kanga (27), koji je u toku jučerašnjeg dana napustio pripreme Crvene zvezde, na lekarskim pregledima u klubu i ukoliko ne bude iznenađenja - uskoro ćemo ga videti i u dresu novog kluba.

Nezvanično, Crvenoj zvezdi će na ime obeštećenja pripasti milion evra, dok bi toliko trebalo i da iznosi godišnja plata odličnog fudbalera iz Gabona.

Gelor Kanga, kome je ugovor sa crveno-belima isticao za šest meseci, će tako u narednom periodu igrati za klub po koji je bio koban u kvalifikacijama za Ligu Evrope kada je postigao gol i asistenciju u pobedi Crvene zvezde (2:0).

Ove sezone za Crvenu zvezdu odigrao je 26 mečeva i dao pet golova, dok je njegova prva sezona u klubu bila uspešnija, pošto je na 32 meča postigao 7 pogodaka i zabeležio 15 asistencija.

Istog dana Sparta je dovela još jednog bivšeg igrača Crvene zvezde.Mihailo Ristić će posle kratkotrajne epizode u Krasnodaru ponovo sarađivati sa Gelorom Kangom u Sparti, ali i sa Srđanom Plavšićem koji je u ovom klubu šest meseci duže, međutim nije se naigrao u poslednjih nekoliko meseci.


Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.