Kultna pesma koju više nikada neće pevati (VIDEO)

Autor:

Pa, gde će ti duša...

6
A- A A+

Robi Vilijams se sprema da učini nešto nezamislivo - ukida pesmu "Angels" sa svojih setlista i više je neće izvoditi na nastupima!

"Angels" je njegova najkultnija i najobožavanija pesma od strane fanova, ali pevač je odlučio da mu je previše teško da je peva. S obzirom na to da sprema novu turneju bilo mu je potrebno da napravi mesta kako bi promovisao nove pesme.

Odabrao je da ukine "Angels" zato što mu je postalo previše emotivno i psihički teško da je izvodi, ili barem tako on kaže...

"Moram da se trudim da se ne raspadnem i rasplačem svaki put kada je pevam, a onda bih izgledao patetično. Mnogi ljudi koji dođu na koncerte podignu u vis postere na pesmu 'Angels' o njihovim roditeljima ili nekom drugom koga su izgubili i pomislim: 'Bože, zaplakaću'. Utiče na mene", istakao je on za "Daily Star".

Robi plakao, publika pevala umesto njega (VIDEO)

Robi je prošle godine držao je koncert na Etihad stadionu u Mančesteru, gde je svoju najpoznatiju pesmu posvetio nastradalima na koncertu Arijane Grande. Tom prilikom je toliko plakao da je publika pevala umesto njega, dok je on okrenuo leđa nakon bezuspešnih pokušaja da se izbori sa suzama.

Pevač je nedavno imao borbu sa teškim oboljenjem i morao je da otkaže sve nastupe kako bi se oporavio.

Iako "Angels" više nećemo čuti uživo, svakako postoje i drugi načini da uživamo u ovoj pesmi:

Izvor: YouTube/robbiewilliamsvevo

Povezano

Sve vesti