Može 10 miliona, ali neću da pevam?

Autor:

Da li je moguće da ćemo ponovo čuti hitove "Wannabe", "Spice Up Your Life", "Who Do You Think You Are?" uživo?

1
A- A A+

Ženska petorka koja je "vladala" muzičkom scenom devedestih ponovo će prregovarati o zajedničkoj saradanji, nakon šest godina.

Mel B je navodno stigla u Los Anđeles kako bi se sastala sa Viktorijom Bekam, Emom Banton, Mel C i Geri Horner.

Gospođa Bekam je navodno sastavila i listu pesama koju će "spajsice" izvesti, ali je i sastavila i listu uslova pod kojim će nastupiti- da svaka od njih dobije 10 miliona evra i da Viktorija ne mora da peva, već da "otvara" usta.

"Niko nije verovao da će ponovo nastupiti zajedno. Međutim, posle dugih pregovora Viktorija, koja je uvek bila kamen spoticanja u pregovorima, je pristala", prenose strani mediji.

Viktorija i Geri su u startu odbile da odrade turneju, jer ne žele da budu dugo razdvojene od svojih porodica.

Ako ste se pitali, otkud Viktoriji ideja da traži toliko novca, zapitajte se da koliko će ima novca doneti izdanje albuma sa njihovim najvećim hitovima, gostovanje u muzičkim takmičarskim emisijama, kao i prodaja proizvoda sa njihovim imenom...

Spice Girls su poslednji put nastupile 2012. godine na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu. Godinu dana kasnije, sve su prisustovale konferenciji za novinare kada su promovisale reizdanje hita "Viva Forever", ali tada nisu nastupile.

Happy Sunday. listening to music making lunch.

A post shared by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on

Povezano

Sve vesti