Bravo Novače! (VIDEO)

Autor:

Najbolji srpski teniser brzo posle hirurške intervencije počeo da trenira

9
A- A A+

Novak Đoković nalazi se van terena zbog problema sa laktom, ali čini sve kako bi se što pre vratio tenisu.

Uporni srpski teniser potvrdio je na Instagramu da je počeo da trenira samo četiri dana nakon što mu je obavljena "fleš" hiruruška intervencija u Švajcarskoj.

"Veliko hvala svima na podršci koju mi pružate od petka nakon moje objave o operaciji. Radujem se što ću moći da podelim sa vama kako protiče oporavak", napisao je Đoković uz snimak iz teretane.

Na snimku se vidi da Novak nema zavoj na desnoj ruci, koji je nosio posle operacije, ali vežba sa "rukavom" preko povređenog lakta koji mu je zadavao mnogo problema u prethodnom periodu, kada je morao da napravi šestomesečnu pauzu.

Još je rano baviti se prognozom kada će se Đoković vratiti tenisu, ali snimak koji potvrđuje da je spreman da naporno vežba odmah posle hirurške intervnecije daju nadu da bi to moglo da se desi uskoro.

Đoković je novu sezonu počeo egzibicijom u Melburnu, a potom je na Australijan Openu završio takmičenje u četvrtom kolu, nakon čega je priznao da ima problem sa laktom uprkos dugom oporavku i da je neizvesno na kojem će sledećem turniru nastupati.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti