mondo.rs

Glogovac nije ostvario veliku želju...

Autor:

Sjajni srpski glumac Nebojša Glogovac, koji je danas preminuo u 49. godini, želeo je da napravi veliku predstavu na svom omiljenom fudbalskom stadionu. I Partizan se opristio od Glogovca.

Glogovac nije ostvario veliku želju... Foto: MN Press/MONDO

Mnogi ljubitelji fudbala i filma nastaviće da citiraju rečenice koje je Nebojša Glogovac izgovarao u tim ostvarenjima, a pogotovo ove:

"Znaš ti kako se postaje pravi šampion? Tako što izađeš na teren kada je najteže… I pobediš", objašnjavao je kao Kaja u filmu "Nebeska udica" svom sinu.

Ili ovu o Dušanu Saviću, legendarnom centarforu Crvene zvezde, u filmu "Munje":

"Znate ko je ovo, bre? To je čuveni centarfor Crvene zvezde, čovek koji je išao glavom gde niko nije smeo nogom. To je prvi čovek kome je ceo stadion skandirao i ime i prezime. 'Duuule Savić eeeee', on je dao gol Arsenalu u Londonu, ej, u 90. minutu... a u Londonu muk".

Nebojša Glogovac sa legendama Crvene zvezde Dušanom Savićem i Vladimirom Petrovićem Pižonom Foto: MN Press Nebojša Glogovac sa legendama Crvene zvezde Dušanom Savićem i Vladimirom Petrovićem PižonomU jednom intervjuu za navijački forum pre nekoliko godina, Glogovac je otkrio veliku želju:

"Moja ideja je da se jedna predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta igra na 'Marakani'. To bi bio veliki projekat, da pored bine tu budu i video-bimovi. Eto, videćemo da li ćemo uspeti".

Zvezda se od Glogovca oprostila preko društvenih mreža, a kasnije u toku dana pojavio se i ovaj video posvećen Nebojši.

Izvor: YouTubeNažalost, nije dočekao...

"Kao neskriveni navijač Crvene zvezde, Glogovac je učestvovao u više događaja u organizaciji kluba i pružao nesebičnu podršku. Zvezdina publika je uvek obožavala majstore, a Nebojša je bio jedan od njih. Otišao je u legendu, ali je ostao u srcima svih", objavila je Crvena zvezda na svom sajtu.

I Fudbalski klub Partizan se na svom Twitter nalogu oprostio od Glogovca.

Povezano

Sve vesti