Binić: Vučeliću, dokaži da se namešta!

Autor:

"Izneo je teške optužbe, koje zahtevaju reakciju svih nadležnih organa", osvrnuo se funkcioner FSS na izjave predsednika Partizana.

Binić: Vučeliću, dokaži da se namešta! Foto: MN Press

Član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije Dragiša Binić, čije zaduženje je da brine o regularnosti takmičenja, najavio je u petak da će podneti prijavu protiv predsednika Partizana Milorada Vučelića.

"Vučelić je izneo teške optužbe, koje svakako zahtevaju reakciju svih nadležnih organa. Zbog toga, u ime istine i regularnosti, zahtevam da Milorad Vučelić, posle svega izrečenog, upozna policijske organe sa svojim saznanjima, nadam se i konkretnim dokazima", naveo je Binić u izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

Vučelić je u razgovoru sa novinarima koji su izveštavali sa priprema crno-belih na Kipru izjavio da nameštenih utakmica u Srbiji "naravno da ima".

On je tražio od medija da budu uporni u istraživanju takvih radnji, za koje "znaju i u Evropskoj fudbalskoj uniji".

"Ja ću, kao osoba zadužena za regularnost ispred Izvršnog odbora, podneti prijavu disciplinskim organima FSS, jer je prosto neprihvatljivo i pravilnikom kažnjivo da neko iz samo njemu znanih pobuda skrnavi domaći fudbal", dodao je Binić.

Povezano

Sve vesti