BLAM filmskog "klinca" u rijalitiju! (VIDEO)

Autor:

"Mislila je da nemam puno iskustva sa ženama," kaže glumac kojem se smeje cela Britanija.

Prošlo je 20 godina od kako je svet upoznao slatkiša s naočarima, i od kako ga je video u nekom filmu kao što je "Džeri Megvajer". Prošle godine je, najavljujući novi film, Džonatan Lipniki otvoreno govorio o zlostavljanju koje je istrpeo u detinjstvu upravo zbog činjenice da je glumio u kultnom filmu.

Ko bi njega zaboravio!

"Zezali su me, zlostavljali... imao sam problem s anksioznošću", otvorio je tada dušu Lipnicki, a onda otkrio da je "pobedio strah", počeo da se bavi sportom, potom i TV produkcijom i postao srećan. A sada učestvuje u rijalitiju "Celebs go dating", pošto "nema devojku i davno nije bio u Londonu", kako sam kaže.

Ipak, Džonatanov boravak u ovom rijalitiju obeležio je njegov ispad, pošto se silno uvredio na nešto što mu je pratilja rekla.

Uhapšen glumac iz "Šestog čula"

"Nekako te i dalje vidim kao klinca, i čudno mi je da pomislim da sada ovaj mališan muva devojke," rekla je ona. Džonatan je ustao i napustio sastanak!

"Ja imam mnogo iskustva sa ženama, i ako neko vidi samo klinca koji sam nekada bio, ne bi trebalo da ima ništa sa mnom," rekao je uvređeni glumac.

On je dodao i da publika nije videla sve, odnosno da ga je devojka uvredila više puta i da je zbog toga napustio sastanak.

Pogledajte!

Tagovi:

Povezano

Sve vesti