Vujoševićev dug blokirao Partizan

Autor:

U klub iz Humske stigla je zabrana registrovanja igrača Košarkaškog arbitražnog tribunala FIBA (BAT) zbog neizmirenih dugovanja prema bivšem treneru Dušku Vujoševiću, aktuelnom selektoru Bosne i Hercegovine.

113
A- A A+
Duško Vujošević, KS BiH Foto: MONDO/Samir Cacan

FIBA BAT zabrana registrovanja igrača stigla je u Košarkaški klub Partizan zbog dugovanja bivšem treneru, prenele su "Večernje novosti".

Krajem prošle godine selektor BiH je spustio BAT zbog 113.000 evra, koje crno-beli duguju nekadašnjem trofejnom treneru.

Dule je tada komentarišući celi slučaj rekao da time nije izdao Partizan.

"Nisam ja izdao Partizan, već sam se borio u korist Partizana. Ljudi koji su sada u klubu treba da shvate da nisu samo preuzeli prava da smenjuju trenere, kadruju, nego i obaveze", poručio je krajem prošle godine bivši trener crno-belih.

„Duletova tužba je giljotina da padne glava“

Vujošević negira da je zbog njega blokiran račun Partizana.

"To je još jedna u nizu plasiranih dezinformacija. Moj zahtjev na arbitraži BAT ne može da blokira žiro račun Partizana. FIBA može ili da zabrani dovođenje novih igrača, a Partizan je doveo dvojicu, kao i da podnese zahtev za eliminaciju kluba iz nekog evropskog takmičenja. Kao što znate, ni jedno ni drugo se nije desilo, a blokada je možda zbog banke ili nekog drugog poverioca“, preneo je “Blicsport” Vujoševićevu izjavu.

Povezano

Sve vesti