• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Miodrag Kostić u trci za deo "plena Agrokor"

Izvor MONDO/Tanjug

Srpski biznismen Miodrag Kostić, poznat kao "srpski kralj šećera", prvi put je javno iskazao interesovanje za kupovinu bar jednog dela Agrokora. Kaže da su komšije Hrvati "važniji od braće u Americi".

  Miodrag Kostić želi deo Agrokora Izvor: MN Press

Izvor: MN Press

"Agrokor je velika kompanija, s velikim aktivama. Svakako neće ostati u obliku jedne kompanije. Pratimo nagodbu, i u skladu s tim sigurno će doći do prodaje. U onom delu prerade poljoprivrede, bićemo veliki investitor", rekao je Kostić za hrvatsku televiziju RTL.

Todorić tužio Hrvatsku Evropskoj komisiji

Hrvati važniji od "braće u Americi"

Komentarišući srpsko-hrvatski poslovni forum, koji je održan juče u Zagrebu usklopu posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, srpski biznismen je istakao da je svrha ovakvih sastanaka da kažu: "ne, mi smo se promenili, nemojmo pričati o različitostima, hajde da pričamo o sličnostima". "Dajte da vidimo šta možemo napraviti. Mi smo prve komšije. Važniji su dobri odnosi s prvim komšijama nego bratom u Americi", poručio je Kostić.

Kostićevo poslovno carstvo obuhvata poljoprivredu, trgovinu i turizam, s prihodima većim od milijardu evra, a u Hrvatskoj je nedavno kupio turistički kompleks Rezidencija Skiper kod Umaga, podseća se u informaciji koju prenosi portal Seebiz.

Dalje se dodaje da je Kostić, inače vlasnik hotela na Jadranu Kempinski Palace u Portorožu i Skiper Resort u Savudriji u Istri, najavio da će još ulagati u Hrvatsku i da smatra da bi bolji politički odnosi povećali broj srpskih turista na hrvatskoj obali.

"Za vreme letnjih raspusta 800 hiljada Srba putuje u Grčku. Ja sam siguran, da su nam politički odnosi bolji nego danas, da bi veliki broj tih Srba došao u Hrvatsku. S obzirom na dužinu hrvatske obale, nema sumnje da je najveći potencijal za razvoj turizma u Hrvatskoj. I logično je za nas kao velikog investitora u turizam, da uložimo u Hrvatsku", rekao je Kostić.

KUPUJE SLOVENIJU: Kole kupio i Aerodrom Portorož

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Brutal

Nata Bekvalac dobija novi album,koncert i duet sa Jelenom Rozgom ..

Paznja

(Glava secera - M. G.)

СкроманМегаломан

Ма како да не, све трчимо да се купамо на хрватском мору, ево ја сам већ купио купаће гаћице са квадратићима..

special image