Guti: Nejmar dobrodošao u Real, ali samo uz CR7

Autor:

Nekadašnji as Reala navija da Brazilac dođe na Santjago Barnabeu, ali da to ne bi smelo da znači da će zameniti najveću zvezdu tima Ronalda

2
A- A A+

Nejmar u Realu? Sudeći prema spekulacijama, taj dan nije daleko.

I nekadašnji as Real Madrida, sada trener u omladinskoj školi kluba, Hoze Marija Gutijerez poznatiji kao Guti pozdravlja dolazak Brazilca.

Reako je da bi to bio odličan potez, aali i naglasio da to nikako ne bi smelo da znači i odlazak najboljeg igrača Kristijana Ronalda.

"Ne bi bilo dobro za Real da Ronaldo napusti klub, bez obzira na to što mislim da će Nejmar jednog dana doći iz Pari sen Žermena. Mogu eventualno da puste Benzemu, ali Ronalda nikako", izjavio je Guti.

"Ako smatraju da bi pokrivanje troškova za dovođenje Nejmara trebalo da pronađu u odlasku Ronalda, onda svi treba dobro da se zapitaju", poručio je Guti, koji je za 15 godina provedenih u Realu osvojio 15 trofeja, među kojima tri Lige šampiona, pet titula prvaka Španije i dva Interkontinentalna kupa.

On je dodao da bi zaista voleo da vidi Nejmara u dresu Reala.

"Nejmar je drugačiji igrač od Ronalda. On je jedan od tri najbolja fudbalera na svetu i zato bi bilo dobro da igra sa najboljim na svetu", naveo je Guti.

Povezano

Sve vesti