Tifa o tetovaži: Ja sam Bosanac pravoslavac

Autor:

Krajem prošle godine pevač Bijelog dugmeta našao se u centru medijske pažnje u celom regionu nakon što se pojavila fotografija na kojoj se vidi da ima istetoviran grb Srbije na desnom ramenu.

13
A- A A+
Tifa Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Fotografija je snimljena tokom nastupa Alena Islamovića, Gorana Bregovića i Mladena Vojičića Tife u Čikagu.

Nakon toga, Tifa je u većini slučajeva izbjegavao da komentariše svoj postupak, ali ga je ipak prokomentarisao za portal Faktor.ba:

"Ja sam Bosanac pravoslavne veroispovesti i to ću uvek ostati. Ovim putem ne želim da se pravdam, ali nisam zaslužio prozivke i medijski linč".

Nekadašnji pevač grupe Bijelo dugme (doduše, s vremena na vreme i dalje nastupa sa Bregovićem i Islamovićem, sa kojim se fizički sukobio na dočeku Nove godine u Budvi), imao je poruku i za navijače sarajevskog Fudbalskog kluba Željezničar.

"Čujem da navijači Željezničara hoće da neki drugi pevač snimi ’Grbavicu’. Sve ih pozdravljam. Ko je voleo Tifu, taj će ga uvek voleti. To je njihov problem, ako im ne valja neka nađu nekog drugog da peva ’Grbavicu’, ali niko ne zna šta je na mojoj levoj strani. Na mojoj levoj ruci se nalazi i grb sa ljiljanima. Ispod njega se nalazi i šahovnica".


Povezano

Sve vesti