Stojković o Radonjiću: Mora da vežba završnicu!

Autor:

"Kaže da mu je nezgodno odskočila lopta kod one šanse", prepričao je "Žule" Stojković razgovor sa Nemanjom Radonjićem koji je imao najbolju priliku za gol u meču protiv CSKA.

25
A- A A+


Mnogo će puta ove večeri Nemanja Radonjić čuti "zaboravi promašaj, idemo dalje", ali ga ni to sigurno neće sprečiti da večeras "premotava film" na 35. minut na "Marakani".

Uspešno je iskoristio nemar Pontusa Vernlbuma, "opljačkao" švedskog vezistu i očas posla se spustio ka golu Igora Akinfejeva, ali ga je udarac "izdao". Ruski golman je odlično pročitao njegov šut i zaustavio najbolju šansu Crvene zvezde u meču koji je potom završen bez gola.

"Žule" Stojković je razgovarao sa Radonjićem nakon meča...
"Rekli smo mu da posle treninga ostaje dodatno sa Kosanom (Milan Kosanović, pomoćni trener prim. aut.) da vežba završnicu", kazao je u šali bek Crvene zvezde i potom prepričao šta mu je Radonjić rekao o toj šansi: "Kaže da mu je nezgodno odskočila lopta kod one šanse, naravno da je i njemu žao što nije pogodio".

Imao je i savet za njega.

"Dobro je odigrao, ne treba da žali, doći će golovi...".

Uprkos propuštenoj prilici - Filip Stojković je zadovoljan rezultatom i, važnije, igrom.

"Odigrali smo kako smo planirali pre utakmice. Ostaje žal sto nismo postigli gol, ali zadovoljan sam rezultatom, sada je pritisak na njima. Nemamo za čime da žalimo... Koliko sam čuo oni igraju bolje na strani, sada će morati da napadnu pa ćemo pokusati da iskoristimo njihovu nesto sporiju zadnju liniju", zaključio je Stojković.

Povezano

Sve vesti