Beta

Milojević: Kakve god da su nam bile šanse...

Autor:

"Možda će lopta ući u gol kada to bude bilo najpotrebnije", naveo je Milojević.

Milojević: Kakve god da su nam bile šanse... Foto: MN Press

"Nula", ali na zadovoljstvo Vladana Milojevića.

Trener Crvene zvezde rekao je da je zadovoljan igrom u većem delu današnje utakmice sa CSKA i da njegovi fudbaleri i dalje imaju iste šanse da prođu rusku ekipu.


"Ovo je bilo tek prvo poluvreme. CSKA je ozbiljna ekipa i i dalje je favorit. Hipotetičko pitanje je da li su Zvezdi sada veće ili manje šanse. Probaćemo da ispravimo greške. Kakve god da su šanse bile pre ove utakmice, takve su i dalje", bilo je prvo što je Milojević rekao novinarima posle utakmice.

Crveno-beli su imali velike prilike preko Nemanje Radonjića i Damjana Le Taleka.


"Svakom igraču je krivo. Imao je želju. Bila je izgledna šansa, ali to se dešava. Da biste dali gol morate da uđete u šansu, to je preduslov bilo čega. Dobro je da ih stvarate, a nije dobro da ih ne realizujete. Pružili smo korektnu partiju, dobro smo igrali, imali nekoliko izglednih situacija. Dobro je da pravimo šanse, a Igor Akinfejev je pokazao klasu. Ovo su utakmice u kojima nema mnogo šansi i zato i najmanja treba da se iskoristi. Možda će lopta ući u gol kada to bude bilo najpotrebnije", naveo je Milojević.

On je naveo da je CSKA bio onakav kakav je i očekivao i da je to ekipa sa ozbiljnom odbranom na evropskom nivou, sa Akinfejevom kao liderom.

Milojević je rekao da ima apsolutno poverenje u igrače i da misli da će sve biti "okej".

O PUBLICI

"Navijači su ponovo pokazali ljubav prema Crvenoj zvezdi koja nama mnogo znači. Nemam dilemu da će oni biti uprkos hladnoći i u Moskvi biti naš 12. igrač i nadglasati navijače CSKA", rekao je Milojević.

CSKA će u revanšu biti bez suspendovanog Aleksandra Golovina, a Milojević je rekao da ruski klub ima mnogo kvalitetnih igrača i da će lako naći zamenu za njega.

Ričmond Boaći nije nastupio protiv CSKA jer, kako je rekao trener, postojao veliki rizik da se obnovi povreda. Milojević ga, ipak, očekuje za utakmicu u Rusiji.

Revanš će se igrati u utorak, 21. februara u Moskvi.


Povezano

Sve vesti