"Žene koje imaju silikone izgledaju odvratno"

Autor:

Starleta odlučila da se vrati prirodnom izgledu. Devojkama koje imaju silikone poručila: "Odvratno izgledate, vulgarno, baš kao i posao kojim se bavite".

"Žene koje imaju silikone izgledaju odvratno" Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Tamara Đurić

Tamara Đurić izgleda ima kratkoročno pamćenje...

Osigurala guzu na četvrt miliona!

Nakon problema sa silikonima u guzi i rizičnih operacija, starleta je odlučila da se vrati prirodnom izgledu i reši se implatanata koje je ugradila pre nekoliko godina.

Đurićeva je odlučila da otputuje u inostranstvo gde će joj vrhunski tim stručnjaka odstraniti filere iz zadnjice zbog kojih je imala ozbiljnih problema.

"Tako je, odlučila sam da se vratim prirodnom izgledu. Hvala bogu pa imam šta da vratim, a da budem lepa. Iskrena da budem, muka mi je i jezivo je smešno kada vidim sve te iste devojke, koje se razlikuju samo po tome kojoj je šta zapalo od seljačke genetike. Kod nekih debeli listovi i zglobovi dobijeni od foklora, a kod drugih podbradak, a kod one treće grupe, nos je kao sekač za burek. Sve to upakujte u sliku o njima uz primese sintetike i ostalih jeftnih materijala koje nakon znojenja otpuštaju miris njihovog rodnog kraja", rekla je Tamara za "Kurir".

Kad muka starletu natera: U borbi protiv silikona!

Ona kaže da nije žena koja želi da budi primitivne pobude kod primitivnih muškara.

"Voljena sam žena i to od čoveka koji je umetnik. Žene koje sve više potenciraju slikone nisu seksi, zapravo izgledaju vulgrano, baš kao i posao kojim se bave, a koji zahteva da izgledaju baš tako".

Povezano

Sve vesti