Beta

Kako rade prodavnice, pošte i pijace na praznik

Autor:

Veći trgovinski lanci u Srbiji saopštili su da će za vreme dvodnevnog praznika, Dana državnosti, 15. i 16. februara, raditi po redovnom radnom vremenu. Neke pošte biće dežurne, a beogradske pijace radiće uobičajeno.

10
A- A A+

rewe reve prodavnica korpa potrošači cene plate proizvod proizvodi Foto: MONDO, Lana Stošić

Tokom praznika u Srbiji će dežurati ukupno 69 pošta, a u Beogradu nekoliko pošta, od kojih će pošta u Takovskoj raditi ceo dan, dok će pošte u Savskoj, na Šumadijskom trgu, u ulici Pilota Mihajla Petrovića i u Glavnoj u Zemunu raditi od osam do 15 sati.

Od osam do 19 sati, u četvrtak i petak, radiće pošte u šoping centru "Stadion" i tržnim centrima "Immo Outlet Centar" i "Novi Merkator", dok će pošta u tržnom centru "Big Fashion" raditi od devet do 19 sati, a ona u "Univereksportu" od osam do 20 sati, saopštile su "Pošte Srbije".

Prehrambene prodavnice uglavnom će raditi normalno. IDEA prodavnice i Roda marketi širom Srbije radiće po redovnom radnom vremenu. Svi distributivni centri kompanija METRO Cash & Carry Srbija 15. i 16. februara radiće, takođe, po uobičajenom radnom vremenu.

Zelene pijace u Beogradu tokom prazničnih dana radiće uobičajeno, od šest do 19 sati, saopštilo je JKP "Gradske pijace".

Garaža na pijaci "Zeleni venac" radiće od šest do 21 sati, dok će otvoreni tržni centar na Novom Beogradu, popularni "Buvljak", raditi uobičajeno od osam do 16 sati. "Dušanovac" prodaja iz vozila će se tokom praznika vršiti u redovnom radnom vremenu od 22 do šest sati, a tržni centar "Krnjača" (cvetna pijaca) od 11 do osam sati.

JKP "Parking servis" 15. i 16. februara neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

Tokom praznika biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska, Kraljice Marije i Mileševska.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

"Parking servis" saopštio je da će od 17. februara naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri Korisničkog servisa, raditi po uobičajenom radnom vremenu.

Defile gardista, počasna paljba...Srbija slavi!

Povezano

Sve vesti