Izabrano novo rukovodstvo IAB Serbia

Članovi UO IAB Serbia izabrali su novo rukovodstvo ove organizacije i pozicija predsednika UO poverena je Igoru Žeželju, CEO Wireless media dok je na mesto izvršne direktorke izabrana Danka Trbojević.

0
A- A A+
Igor Žeželj Foto: Promo/IAB Igor Žeželj

Novoizabrani predsednik UO IAB Serbia Igor Žeželj je tom prilikom predstavio program organizacije za 2018. godinu.

Prema ovom planu, u narednom periodu fokus je stavljen na unapređenja u sva 4 segmenta interesovanja IAB-a:

  1. Kontinuirana promocija digitalnog marketinga i njegovih mogućnosti;

  2. Nastavak rada na edukaciji članova organizacije, kako interno tako i eksterno kroz posete kongresima, organizaciju radionica, predavanja i razmene znanja sa članovima sa drugih tržišta;

  3. Rad na održanju i unapređenju postojećeg standarda;

  4. Povećanje potrošnje kroz edukaciju i uključivanje većeg broja oglašivača.

Jedan od glavnih fokusa IAB Serbia i u narednoj godini nastavlja da bude dalje unapređenje i razvoj DIMAQ programa obrazovanja, standardizacije i sertifikacije, pokrenutog prošle godine.

Izvršna direktorka IAB Serbia Danka Trbojević, izjavila je da je pored fokusa na unapređenju DIMAQ programa u planu i organizacija velike konferencije – Digital Day 2018, kao i IAB MIXX Awards 2018, a planirane su i druge inicijative koje će dodatno regulisati i unaprediti tržište digitalnog oglašavanja i marketinga u Srbiji. 

Danka Trbojević Foto: Promo/IAB Danka Trbojević

IAB Serbia sa svojim telima i korporativnim članovima koje okuplja, predstavlja najveći samoregulativni, edukativni i ekspertski centar industrije internet oglašavanja, u našoj zemlji. 

Interactive Advertising Bureau Serbia je udruženje koje se bavi pružanjem aktivne podrške rastu i razvoju tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji, kao deo globalne IAB mreže i član IAB Europe.

Povezano

Sve vesti