Ljubili se 42 minuta, bez prestanka i pred svima!

Autor:

Ivan Maričić i Jovana Jovanović su pobednici u najlepšem takmičenju na svetu.

NIje im bilo hladno, mada je u Vrnjačkoj Banji tek nekoliko stepeni iznad nule, a nije im smetalo ni što ih svi gledaju - Ivan Maričić i Jovana Jovanović ljubili su se 42 minuta i osvojili vikend i romantičnu večeru u Vrnjačkoj Banji.

Oni su iz Selevca, malog mesta kod Smederevske Palanke i ovo im je prvi put da učestvuju na tradicionalnom takmičenju - Poljubi me - koje se u Vrnjačkoj Banji organizuje povodom Dana zaljubljenih, na Mostu ljubavi.

"Jako smo srećni što smo osvojili ovu nagradu, bilo nam je prelepo i verujem da će naša ljubav trajati večno, i da ćemo i sledeće godine biti učesnici ovog takmičenja", kaže Jovana, koja očekuje da će se bolje spremiti za sledeću godinu kada nameravaju da obore rekord u dužni trajanja poljupca.

U kategoriji najatraktivniji par, pobedili su bračni par Ljubica i Miljan Prljeta iz Beograda. Najstariji par dolazi iz Kruševca, a to su Svetlana (59) i Pavle Ilić (69) koji su čak 41 godinu u braku.

Najmlađi par ove godine ima po 20 godina, a to su Đurđina Radoičić i Slobodan Ikodinović iz Jošaničke banje, i oni su osvojili velnes i spa dan za dvoje u Vrnjačkoj Banji.

Da li vi volite da se ljubite? Koji je vaš rekord? Pišite nam o tome u komentarima.

Pročitajte i ovo o pljupcima:

Kada su postali način pokazivanja ljubavi

Zašto "zaboravimo" da se ljubimo

Povezano

Sve vesti