"Nisu pare bile problem, već ponašanje"

Autor:

Ovako prvi čovek Emotion produkcije opisuje "probleme sa Katarinom Radivojević".

5
A- A A+

Glumica Katarina Radivojević nedavno je izjavila da se u seriju "Urgentni centar" neće vratiti jer joj je ponuđen premali honorar.

"Bila sam pozvana na pregovore oko nove sezone i želela sam da igram, jer sam znala da ću ove zime biti u Beogradu i htela sam pre svega zbog publike da budem prisutna u novoj sezoni. Dala sam im razumnu cenu, koju nisu mogli da plate. Nije mi jasno zašto producenti misle da mogu da snimaju serije, nadajući se da će biti uspešne, a da ne plate glumce. Razumem da su glumci u teškoj poziciji i da pristaju da igraju za manje honorare. I moji honorari su manji nego pre deset godina, jer je drugačija situacija. Ne mogu da idem ispod nekog nivoa", rekla je Katarina za "TV reviju" pre nekoliko nedelja.

Sada je Goran Stamenković iz Emotion produkcije za domaću štampu rekao da sa Katarinom spor nije bio finansijske, već lične i profesionalne prirode.

"To što je Katarina rekla nema dodirnih tačaka sa realnošću. Sa njom su svi finansijski uslovi bili dogovoreni, međutim, ovo će biti dugo snimanje, skoro osam meseci, i produkcije i režija su procenile da je najvažnije da imamo dobro atmosferu na setu, u koju se ona nije uklapala. Pogotovo pošto je jednom čak ošamarila organizatorku," rekao je on za "Kurir".

Stamenković je dodao da su finansije bile razlog "samo i jedino" za prekid saradnje sa Bojanom Perićem, ali da će svakako u drugu sezonu serije dovesti vredna i velika imena.

"Želeli smo da imamo nova i mlada lica, pa smo umesto Katarine i Bojana doveli Milicu Janketić i Miodraga Dragičevića," rekao je on.

Pogledajte MONDO TV prilog - Katarina čita tvitove o sebi...

Izvor: MONDO

Ovo su sva pitanja koja smo stigli da joj postavimo za 60 sekundi...

Izvor: MONDO

MONDO TV je posetio set "Urgentnog centra", pogledajte prilog!

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti