RAZVOD!

Autor:

Emina Jahović potvrdila da se razvodi nakon 14 godina provedenih sa suprugom sa kojim ima dvoje dece.

46
A- A A+

Pevačica Emina Jahović potvrdila je da se razvodi od turskog pevača Mustafe Sandala nakon deset godina braka i 14 godina veze. Samo dva dana nakon što je rekla da se "slatko smeje" pričama o razvodu, i pred kamerama Pinka izjavila da su priče o razvodu "notorne laži", na Instagramu je objavila da se "ljubav ugasila".

Emina je objavu o razvodu ponovila tri puta, najpre na engleskom, zatim na turskom i konačno na srpskom jeziku.

Emina za MONDO: Moj život je mnogo naporan

"Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena - i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo.

Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i deset godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila.

Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene.

Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagađanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja," napisala je Emina.

Par je 2008. godine dobio prvog sina Jamana, a Javuza četiri godine kasnije. Nije poznato gde će pevačica nastaviti da živi nakon kraha braka sa turskim superstarom, niti kako će biti podeljeno starateljstvo i imovina.

Povezano

Sve vesti