Oduševila i Novaka Đokovića (FOTO)

Autor:

Adrijana Lima na Instagramu objavila poruku upućenu svim ženama, koja se dopala i Novaku Đokoviću.

10
A- A A+

Lepa manekenka je nedavno objavila da se više neće skidati u "isprazne svrhe", a zatim počela sve češće da objavljuje reči upućene ženama.

Ovom poslednjom obeležila je Dan zaljubljenih:

"Ko je žena? Kada je tiha, milion misli joj prolazi kroz glavu. Kada te pogleda, pita se zbog čega te toliko voli upkos tome što je uzimaš zdravo za gotovo. Kada kaže da će biti uz tebe, to znači da će biti jaka kao stena. Nemoj nikada da je povrediš ni da je uzimaš zdravo za gotovo. Ovo je veoma driljiva poruka za žene. Neko ju je pitao: 'Da li si zaposlena ili si domaćica?'. Odgovorila je: 'Da, ja sam domaćica puno radno vreme. Radim 24 sata dnevno. Ja sam mama. Supruga. Snaja. Alarm. Sat. Kućna pomoćnica. Učiteljica. Konobarica. Dadilja. Medicinska sestra. Majstor. Osoba zadužena za bezbednost. Savetnica. Ona koja pruža sigurnost i udobnost. Ne idem na odmor. Ni na bolovanje. Nemam slobodne dane. Radim danju i noću. Uvek sam na raspolaganju, a plaćaju me rečenicom: 'Šta si radila ceo dan?' Ovo je posvećeno svim ženama. Ženama koje imaju jedinstveni karakter kao što je so unikatna. Njeno prisustvo se nikada ne pamti, ali kada je nema, sve postaje bezukusno. Pošaljite ovo svim predivnim damama. Majkama, suprugama, ćerkama. Sestrama i prijateljicama. Pošaljite ovo svakoj ženi kako biste joj izmamili osmeh na lice i pošaljite svakom muškarcu kako bi shvatio koliko žena vredi", napisala je Adrijana Lima.

Za oko 13 sati, više od 200.000 ljudi je "lajkovalo" njeno poruku, a očito se svidela i teniseru Novaku Đokoviću, koji je u komentaru napisao "Da. Ovo" i označio svoju suprugu Jelenu Đoković.

Povezano

Sve vesti