Murinjov poklon za Kontea? Šala nije uspela!

Autor:

Novinari su napravili scenu na konferenciji. Utisak je da nisu uspeli u nameri da pomire dvojicu menadžera.

Italijanski novinari došli su u London sa idejom da naprave šou i u tome su uspeli. Glavnu ulogu dodelili su svom zemljaku, Antoniju Konteu, ubacivši ga u prilično nezgodnu situaciju.

Saradnik jednog šou programa pričao je Konteu tokom redovne konferencije za novinare i pokazao mu video snimak, sa navodnom porukom Žozea Murinja, menadžera Junajteda sa kojim je Italijan prethodnih meseci razmenio veoma oštre reči, pa i uvrede.

Novinar, takođe Italijan, okrenuo je ekran ka menadžeru prvaka Engleske, a sa zvučnika se čulo:

"Poslali smo glasnika, jer imamo poklon za vas. Stiže od vašeg novog prijatelja, Žozea Murinja! Posetili smo ga i rekao nam je da mu se sviđate. Pogledajte šta je napisao na poklonu ('Od tvog prijatelja, Žozea!'). Sada obećajte da ćete na sledećoj utakmici i vi njemu ponuditi poklon, u ime mira? Hajde Antonio, sada ste prijatelji. Prijatelji zauvek".

Konte je gledao ekran uz zbunjeni osmeh. Kada se čekao njegov odgovor nasmejao se i rekao: "Ne kažem ništa".

Novinar je insitirao, pa je počeo da vadi iz torbe potpisani dres Mančester junajteda, sa imenom i prezimenom Antonija Kontea i Murinjovom posvetom.

"Doneo sam vam i poklon, da li želite da...", počeo je novinar, kada se umešao portparol Čelsija: "Ovo bi možda bilo najbolje da sačeka kraj konferencije, ako je moguće, jer imamo još pitanja i malo vremena".

Italijan se nije previše obazirao.

"Naravno, skoro da sam završio. Ovo je poklon Žozea Murinja za vas. Potpisan je i piše 'mom prijatelju, Antoniju'... To je poklon, u ime prijateljstva!".

Konte se više nije smejao, a portparol je prekinuo scenu, rečima: "OK, hvala vam mnogo, sada sedite, jer moramo da nastavimo konferenciju".

Gost iz Italije ni tada nije odustao, već je pitao Kontea direktno: "Da li da ostavim dres vama?".

"Zadrži ga, a onda možeš da mi uručiš posle", rekao je Konte na italijanskom.

Da li je šala uspela? Čini se da nije...

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti