Mega opet u Nišu: Ostao samo jedan osvajač Kupa

Autor:

Dejan Milojević već je vodio Megu do velikog uspeha na Kupu. Ipak, u odnosu na tim koji je 2016. iznenadio, tu je sada samo jedan igrač. "Verujem da možemo da iznenadimo", poručuje on.

Mega opet u Nišu: Ostao samo jedan osvajač Kupa Foto: MN Press

Mega Bemaks odlazi u Niš bez velikih reči i sa planom da pokuša da iznenadi, kao 2016. godine, kada je podigla svoj prvi trofej i to baš "Žućkovu levicu".

I tada i sada trener je bio Dejan Milojević, koji je u najavi četvrtfinalne utakmice protiv Dinamika rekao da njegov tim i dalje ima probleme sa povredama, ali da će uprkos izostanku Kostje Mušidija, Stefana Fundića i Mihaila Jovičića pokušati da odigra na gornjoj granici mogućnosti.

Mladi trener najavio je da će njegov tim ići korak po korak, počev od meča protiv Dorćolaca, zakazanog za petak u 17 časova.

"U pitanju je kvalitetna ekipa, koja je podigla formu u poslednjih mesec dana. Mi imamo dosta problema sa povredama gde u nekom narednom periodu nećemo moci da računamo na nekoliko igrača. Ipak, pobeda i način na koji smo do nje stigli protiv FMP-a su dosta podigli samopouzdanje ekipe. Kup je specifično takmičenje koje se osvaja sa tri pobede a mi ćemo ići korak po korak sa željom da budemo mi ti koji će napraviti iznenađenje", rekao je Milojević.

Rade Zagorac i Ognjen Jaramaz Foto: MN PressPlejmejker Ognjen Jaramaz jedini je bio u sastavu i pre dve godine, kada je Niš video najveće iznenađenje na Kupu u ovoj deceniji.

"Smatram da smo favoriti u meču protiv Dinamika, ali i da je važno da pristupimo veoma ozbiljno utakmici kako bismo ulogu favorita i opravdali. Sebi uvek postavljamo najviše ciljeve. To je i ovoga puta slučaj. Pre dve godine bio sam deo ekipe koja je uspela da osvoji trofej na Kupu. Iako sam jedini iz te generacije koji je i dalje u Megi, mislim da nas ovosezonski tim i pored izostanka zbog povreda, ima kvalitet da iznenadi i ponovi taj uspeh", rekao je eksplozivni "plej", koji je ušao u puni ritam posle polugodišnje pauze.

Glasajte u anketi, ko će osvojiti Kup?


Povezano

Sve vesti