DJB i Dveri: Neće biti postizborne saradnje sa SNS

Autor:

Predsednici Dosta je bilo i pokreta Dveri Saša Radulović i Boško Obradović razgovarali su danas sa građanima u Knez Mihajlovoj ulici.

1
A- A A+
dosta je bilo, dveri, boško obradović, saša radulović Foto: MONDO/Danijela Pašić

Oni su rekli da ta koalicija posle beogradskih izbora neće sarađivati sa SNS, ali da je moguća saradnja sa onima iz opozicije koji prihvate "punu transparentnost trošenja novca".

Odgovarajući na pitanje građana o KiM, Radulović je rekao da Dosta je bilo i Dveri neće podržati nijednu promena Ustava ako je cilj izbacivanje KiM iz Ustava Srbije, saopšteno je iz DJB.

Na pitanje šta bi uradili sa Bus Plusom ako uđu u gradsku vlast, Obradović je rekao da će vratiti naplatu karata u Gradsko saobraćajno preduzeće i prepoloviti cenu karte.

Građani su postavljali pitanja u vezi sa inicijativom DJB i Dveri za izglasavanje nepoverenja Vladi Srbije i razrešenje predsednika Srbije.

"To je idealna prilika da vidimo ko radi za vlast i ko je istinska opozicija jer, ako sebe smatrate opozicijom, onda nemate razloga da ovu inicijativu ne podržite", ocenili su predsednici dve stranke, navodi se u saopštenju.

Dveri:Osloboditi startapove poreza prve dve godine

Povezano

Sve vesti