Samo se igrala: "Istranžirala" dečka kao mesar

Autor:

Mlada Ruskinja (21) priznala da je ubila dečka tokom seksi igrice - odsekla mu je genitalije, prste na rukama i nogama, a "iznutrice" je izvadila i spakovala u zamrzivač.

2
A- A A+

Ilustracija Foto: Mondo/ Stefan Stojanović IlustracijaAnastazija Onjegina (imena kao iz ruskih romana) možda će i postati junakinja neke nove krimi priče u Rusiji, pošto je način na koji je ubila svog tri godine starijeg dečka, više nego monstruozan.

Ona je Dmitrija Sinkeviča, bivšeg policajca i vojnika po ugovoru, "sredila" u svom stanu u Oriolu, a posle ubistva ga je iseckala kuhinjskim nožem.

Odsekla mu je glavu, potom i polni organ, obraze, nekoliko prstiju, otvorila mu je stomak i izvadila unutrašnje organe...Neke od delova tela bacila je u korpe za otpatke ispred zgrade, a neke je čuvala u zamrzivaču.


Pojedini delovi tela čak su bili okačeni po stanu, kao u mesari.

Sve se dogodilo posle sado-mazo seks igre, prenose ruski mediji.

Onjegina je prvo negirala da je počinila zločin, ali je kasnije priznala.

Da stvar oko ove monstruozne Ruskinje bude još strašnija - istražitelji su saopštili da je i njen prvi muž umro pod nerazjašnjenim okolnostima, odmah posle venčanja.

Posle njegove smrti, bio joj je određen prisilni boravak u psihijatrijskoj ustanovi od godinu i po dana, posle kojih je puštena iz bolnice.

Sud je sada naredio da se izvrše novi psihijatrijski testovi, a istraga o ubistvu se nastavlja.

Komšije kažu da je ovaj par bio zaljubljenik u okultno, a da su na društvenim mrežama postavljali satanističke slike.

Iz komšiluka se žale i da su pravili veliku buku tokom "sado-mazo seansi".

Povezano

Sve vesti