mondo.rs

Zašto se razvode Emina i Mustafa?

Autor:

I popularni turski pevač Mustafa Sandal pevač potvrdio reči svoje supruge Emine Jahović da se razvode posle 10 godina braka. "Razvodimo se dostojanstveno, zajedno ćemo brinuti o našoj deci", izjavio on. Mediji špekulišu o pozadini.

39
A- A A+

Turski mediji su još prošle godine najavljivali kraj braka popularnih pevača Mustafe Sandala i Emine Jahović-Sandal, a te glasine pretvorene su u realnost kada su dvoje dosadašnjih supružnika to javno saopštili u četvrtak.

"Kao što smo naveli u našem zajedničkom saopštenju, istina je da smo u procesu razvoda i rastavićemo se za dve nedelje. Razvod će biti civilizovan, posle čega ćemo nastaviti svoje živote odvojeno, ali kao prijatelji i roditelji naše dece - Jamana i Javuza", saopštili su Emina i Mustafa.

 Turski mediji citiraju popularnog turskog pevača, kao i zajedničko saopštenje, da razlog razvoda "nije treća osoba", već da je ljubav između njih, jednostavno, nestala ili kako su naveli "ugasla".

"Trudićemo se da naš razvod ni na koji način ne naškodi našoj deci... Naša veza trajala je 14 godina i bila je ispunjenja ljubavlju i međusobnim poštovanjem. Želimo da podvučemo da će tako ostati i posle rastave", naveli su pevači. 

Pojedini mediji u Turskoj i u Srbiji pisali su o navodnoj obnovljenoj vezi Emine Jahović i biznismena Marka Miškovića (sina Miroslava Miškovića) i da je to glavni razlog razvoda.

Razvod zbog preljube? E, nasmejaste me!Međutim, i Emina i Mustafa Sandal kategorički su, bar na objavama na društvenim mrežama, to negirali i poručili medijima da poštuju njihovu privatnost i život, a svojim obožavaocima i onima koje to zanima, da ne podležu "lažima tabloida".


Pojedini mediji u Turskoj, a to se prenosi i u Srbiji, navode da Mustafa i Emina imaju dobar razlog da sačuvaju dostojanstvo razvoda, a taj razlog je novac. Naime, Mustafa Sandal u Turskoj važi za primer porodičnog čoveka i kao takvog ga često angažuju kao zaštitno lice za reklamiranje raznih proizvoda (takozvani "safe brend" i "brend awerness") što mu donosi priličan izvor novca.

Zato i jesu, navode ti mediji, mesecima unazad prikazivali sebe u javnosti kao skladan par, a oni to, ističu isti izvori, nisu bili.

RANIJI INTERVJU EMINE JAHOVIĆ ZA MONDO TV

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti