Radulović tužio Šapića: Ugrožava mi bezbednost!

Autor:

Saša Radulović podneo je krivičnu prijavu protiv Aleksandra Šapića zbog ugrožavanja bezbednosti, saopštio je Pokret Dosta je bilo (DJB).

Predsednik Dosta je bilo Saša Radulović podneo je krivičnu prijavu protiv predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića zbog, kako se navodi, "organizovanja kriminalne grupe sa ciljem vršenja krivičnih dela uperenih protiv bezbednosti Saše Radulovića".

U saopštenju Dosta je bilo se navodi sledeće:

"Sinoć (nedelja) između 21.30 i 22 časa, Saša Radulović primio je poruku pretećeg sadržaja od NN lica koja su sačekala Sašu Radulovića ispred ulaza, u kontekstu drugih saznanja o kojima je MUP obavešten od strane trećih lica, pruža osnov sumnje o postojanju pomenute kriminalne grupe".

Prethodno je DJB obavestio javnost da je podneo prijavu protiv Šapića po drugom osnovu - za zloupotrebu službenog položaja.

U toj prijavi se navodi da je Šapić kao predsednik opštine Novi Beograd nezakonito i besplatno stekao imovinu gradske opštine Novi Beograd, vrednosti veće od 1.500.000,00 dinara čime je izvršio krivično delo.

"Šamaranje" opozicionara: Šapić vs Radulović

Duel Radulović - Šapić: Opet "rat" na Twitteru

Povezano

Sve vesti