Dragana Todorović

Lepi Brka i MONDO u epizodi: Pasulj u čokoladi!

"Ma, niko ovako dobro nije otopio čokoladu kao MONDO! Bravo", pohvalio nas je Lepi Brka, dok smo zajedno pravili bombice od pasulja.

Lepi Brka i MONDO u epizodi: Pasulj u čokoladi! Foto: MONDO/Goran Sivački

Super je kada sediš kod kuće i gledaš Kitchen TV, koja se emituje u paketu mts TV-a, ali je još bolje kada lično upoznaš Lepog Brku i to baš u kuhinji!

Duhovit je, veseo i strpljiv učitelj kuvanja.

"Danas ćemo praviti bombice od pasulja. Recept sam ja izmislio, a vi ćete mi pomoći u izradi", rekao nam je Nenad Gladić, poznatiji kao Lepi Brka, i dao nam prvi zadatak - da otopimo čokoladu.

Šta da vam kažemo - pohvalio nas je!

Izvor: MONDO

Kada smo istopili čokoladu (600 grama čokolade za kuvanje i 1,5 decilitara vode), i jedva se suzdržali da ne pojedemo svoj "minuli rad", prešli smo na mlevenje ostalih sastojaka (potrebnih za 60 kuglica):

Uživajte uz mts TV 6 meseci besplatno!

mts svojim budućim korisnicima pruža specijalne pogodnosti besplatnog korišćenja mts TV-a čak šest meseci. Na taj način, novi korisnici će moći da uživaju u sjajnom sportskom, serijskom i filmskom programu, a nakon šest meseci besplatnog korišćenja, zadovoljni korisnici mogu da nastave upotrebu paketa uz ugovornu obavezu od 18 meseci.

- 1,2 kg kuvanog i ohlađenog pasulja
- 600 grama suvih smokvi
- 600 grama suvog grožđa
- 600 grama mlevenih oraha i lešnika (po 300)
- 12 kašika meda
- cimet, muskatni oraščić, đumbir u prahu (količine po želji)
- prezle (jedno celo veće pakovanje)

Pogledajte i fotografije:

Ovo je baš, baš velika količina, zato pripremite dublju činiju iz koje ćete potom praviti bombice veličine oraha, a možete da ih ukrasite bademom koji ste prethodno oljuštili i iseckali na listiće.

"Ma, mogu biti i veće, važno je da su sve jednake i lepo ukrašene", rekao nam je naš kuvar - učitelj, dok smo zajedno pravili bombice i bili umazani čokoladom "do laktova", ali vredelo je!

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.