Šapić: Moj program je jednakost za sve

Autor:

Kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Šapić - Gradonačelnik", Aleksandar Šapić, izjavio je danas da je njegov program za Beograd je ravnopravnost i jednakost za sve.

9
A- A A+
aleksandar šapić Foto: MN Press

Šapić je u terminu na RTS-u predviđenom za predstavljanje programa te liste za plan i razvoj Beograda, da "Beogradsku hroniku" treba vratiti Beograđanima.

Šapić je svoj termin za predstavljanje programa iskoristio, kaže "i po cenu da mu gledaoci zamere što neće dobiti informacije o programu" da ukaže kako je 300.000 Novobeograđana bilo uskraćeno za emitovanje priloga o projektima i aktivnostima na toj beogradskoj opštini.

Marko Bastać išetao iz studija RTS

"Ovo je emisija svih Beograđana, ovo nije emisija jedne stranke, nikoga konkretno i nijednog gradskog funkcionera ili organizacije. Moj program za Beograd je ravnopravnost i jednakost za sve. Moj program za Beograd je da se 'Beogradska hronika' vrati Beograđanima, a ne da bude stranačka hronika", istakao je Šapić.

U Zemunu pamfleti protiv Šapića 

Ukoliko bi dobio poverenje građana da dođe na čelo Beograda, poručuje Šapić, njegov način vođenja Grada biće po principu kojim je u proteklih šest godina vodio opštinu Novi Beograd.

Kao temu koja je bila posebno "akcentovana" na toj beogradskoj opštini, Šapić je izdvojio značaj porodice, navodeći da se većina programa na toj opštini ticala jačanja i razvoja porodice "kao osnove svega".

Povezano

Sve vesti