POBEDNICI: Lažu da smo pevali na plejbek!

Autor:

Zle glasine kruže oko pobednika Beovizije i sprskih predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu

POBEDNICI: Lažu da smo pevali na plejbek! Foto: Ilustraija/MONDO, Mario Milojević

Sve su glasnije optužbe da je Balkanika na Beoviziji pevala na plejbek, a kao dokaz za to mnogi prilažu snimak s festivala na kojem se vidi da je Danica Krstić u jednom momentu ostala bez mikrofona, a njen glas se ipak čuo.

Lider Balkanike Sanja Ilić ima objašnjenje za to.

"Pričaju da je Danici ispao mikrofon, a ona se čula, a ja moram da kažem da se i nije čula najbolje. Ona je poludela posle nastupa. Devojka je zamahnula rukom i pomerila mikrofon sa usta, ali je i dalje bio blizu nje, pa se čuo njen glas. Ako pažljivo preslušate poslednjih pet sekundi, čućete da se njen glas slabije čuje. U krajnjem slučaju, postoji ta matrica koja u refrenu ima prateće vokale, a u refrenu su oni dozvoljeni. Ja sam bio protiv toga, hteo sam da pravila budu kao na Evroviziji", rekao je Sanja za "Kurir" i dodao da se ne obazire na negativne komentare:

"Svako ko gubi ima pravo da se ljuti! Jedino nema pravo da laže! A ko laže, to se jako brzo dokaže. Ne potresamo se zbog toga. Što se tiče odlaska na Evrosong u Lisabon, nemamo tremu, samo pozitivnu", zaključio je on.

Podsetite se pobedničke pesme:

Izvor: YouTube/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Povezano

Sve vesti