Ozbiljna pretnja lepoticama

Autor:

Šesnaestogodišnja Kaja Gerber zadala je ozbiljan udarac lepoticama poput Điđi i Bele Hadid, Kendal Džener…

1
A- A A+

S obzirom na to da je reč o trenutno "najvećim" imenima modne industrije - Kendal Džener, Điđi i Beli Hadid, Kari Delevinj, nije iznenađenje ni ako kažemo da ove devojke među modelima imaju najviše pratilaca na Instagramu.

"Prešišala" mamu! (FOTO)

Međutim, uprkos tome što je ona relativno nova u poslu, Kaja Gerber, ćerka supermodela Sindi Kraford, "potukla" je konkurenciju. Ova devojka je svoj prvi manekenski ugovor potpisala kada je imala samo 13 godina, a u međuvremenu je radila mnoštvo revija.

Koliko prošle sezone je dominirala na nedeljama mode, radeći revija za Iva Sen Lorana, Pradu, Barberi, Aleksandra Vanga… A pored toga, pobedila je i svoju konkurenciju na društvenim mrežama.

Klinka šokirala fotkom na Instagramu! (FOTO)

Nakon analiziranja naloga koji imaju veze sa modom na društvenim mrežama, W magazin je napravio izveštaj od 10 "modnih" naloga koji su najpopularniji - imaju najviše lajkova, komentara i "deljenja".

Uprkos činjenici da Kaja Gerber ima 2,9 miliona pratilaca što je znatno manje od drugih - Kendal ima 87 miliona, Điđi 38 miliona - ćerka Sindri Kraford je popularnija na mrežama. To znači da kada god objavi fotografiju ili video, njeni pratioci to odmah pogledaju i preplave objave "lajkovima" i komentarima.

Drugim rečima, mogli bismo reći da mlada Kaja ima veći uticaj na svoje obožavatelje...

Povezano

Sve vesti