Ko je pipkao holivudskog glumca?

Autor:

Brendon Frejzer otvoreno o incidentu zbog kojeg je napustio Holivud

Ime Brendon Frejzer vam možda na prvu loptu ne zvuči poznato, ali to je zato što ste jednostavno zaboravili na njega tokom glumčevog odsustva s malih i velikih ekrana. Ako vam kažemo "Mumija" s Rejčel Vajs, znate na koga mislimo.

Frejzer se uskoro, nakon nekoliko propalih pokušaja i godina pauze, vraća na veliko platno u dva filma, snima i dve serije, zbog čega je magazin "GQ" uradio intervju s njim. Posle završenog, "zvaničnog" dela intervjua, glumac se predomislio i ponovo pozvao novinarku koja je radila priču za magazin.

"Nisam želeo da pričam o ovome. Bilo me je sramota, ali u svetlu svega što se dešava oko nas, priča hrabrih žena koje su progovorile o zlostavljanju u filmskoj industriji, dobio sam želju da 'pokopam' događaj koji mi je zamalo uništio karijeru.

Na dodeli Zlatnih globusa 2003. godine, predsednik udruženja stranih novinara (Hollywood Foreign Press Association (HFPA) Filip Berk me je dodirivao. Prišao je da se rukuje sa mnom, ali levom me je zagrlio otpozadi, zgrabio za zadnjicu, a onda krenuo da gura prst okolo... Osetio sam se loše. Osetio sam se kao uplašeno alo dete. Mislio sa da ću zaplakati", rekao je Frejžer i otkrio da je za ovaj incident ispričao samo supruzi.

"Nisam želeo da iznosim ove stvari u javnost, nisam želeo po tome da me pamte", rekao je on i dodao da ga je ovo loše iskustvo nateralo da razmisli o mestu na kojem je u životu, i nateralo da se povuče iz javnog života.

Berk je u kratkom odgovoru medijima demantovao navode glumca.

Povezano

Sve vesti