Šokirao izjavom!

Autor:

Glumac o svojoj neočekivanoj poslovnoj odluci, predsednici Hrvatske i o tome za koga će glasati na predstojećim izborima.

34
A- A A+
lazar ristovski.jpg Foto: MONDO, Petar Stojanović

Lazar Ristovski jer trenutno zauzet oko prirema za snimanje filma "Čarape kralja Petra", koji će biti rađen prema istoimenom romanu Milana Vitezovića, a koji će režirati Petar Ristovski, njegov sin.

Slavni glumac će u ovom filmu igrati kralja i kako kaže ovo će biti njegov "testamentarni projekat".

"Ne zbog godina koje imam, već zbog moje odluke da se posle ovoga filma i serije, više ne bavim glumom. Dosta je bilo, a uloga kralja Petra, onako kako je ja zamišljam i onako kako su je scenaristi, a pre svega moj sin Petar, koji će da režira, zamislili, daju mi mogućnost da na kraju ovom ulogom stavim pravu tačku na svoj rad. Kralj Petar neće biti samo romantična predstava o kralju, kakvu mnogi imaju, već će to biti kralj-čovek, koji pati i čezne za Srbijom i koji se preispituje. Premijeru smo zakazali za 11. novembar u centru 'Sava', kaže Ristovski za "Kurir".

Lazar kaže da njegova producentska kuća "Zilion film" i hrvatski "Interfilm" sarađuju godinama na obostrano zadovoljstvo i da na svetskim festivalima osvajaju brojne nagrade.

"Naše kooprodukcije su u svemu opravdale novac koji smo dobili mi u Zagrebu, a oni u Beogradu. O komšijama sve najbolje. Što se tiče predsednice Hrvatske, ona je dama po mom ukusu, ona je žena koji nosi pomirljive poruke za Srbiju što je pokazala tokom poslednje posete našeg predsednika".

Glumac smatra da Beograd polako, ali sigurno počinje da liči na evropski grad.

"Glasaću s osmehom za listu Aleksandra Vučića zato što volim ovaj grad, a ishod izbora svi znamo. Ovo je samo uzaludno trošenje para", smatra Ristovski.

 PODSETITE SE RISTOVSKOG ZA MONDO TV

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti