mondo.rs

Prvi KEC: Cena 85€, Android Go, izmenjive maske

Autor:

Uz ovaj mobilni telefon najbolje Android opcije dostupne su svima.

Prvi KEC: Cena 85€, Android Go, izmenjive maske Foto: MONDO portal/Marko Čavić

Model Nokia 1 je novi korak u pristupačnosti tehnologije i objedinjuje karakteristike pametnih modela i prepoznatljiv imidž Nokia telefona, ali i prepoznatljiv dizajn, blizak fanovima širom sveta.

Kako bi što širem krugu ljudi omogućio pristup tehnologiji, ovaj model dolazi sa operativnim sistemom Android Oreo (Android Go izdanje), verzijom Android operativnog sistema optimizovanog za uređaje sa 1 GB RAM-a i manje. Nokia 1 je dizajnirana tako da bude jednostavna za upotrebu, a uz pristup Google Play prodavnici imaćete pristup omiljenim aplikacijama kao što su WhatsApp, Facebook, Instagram, kao i mobilnom bankarstvu i aplikacijama koje su optimizovane za operativni sistem Android Oreo (Go izdanje).

Uz Xpress-on maske, koje dolaze u nekoliko živahnih boja, Nokia 1 telefon može izgledati potpuno drugačije, a lakim postavljanjem i skidanjem ovih „maskica“ u mogućnosti ste da potpuno promeniti svoj stil. Svaka maska je izrađena sa istom preciznošću, pažnjom i visokim nivoom detalja, kao i originalna maska telefona.

Nokia 1 telefon će se naći u prodaji početkom aprila i dolazi u dve boje: crvenoj i tamnoplavoj. Nokia 1 će biti dostupna po prosečnoj globalnoj maloprodajnoj ceni od 85 USD/85 EUR, u cenu nisu uključeni porezi. Xpress-on maske se prodaju posebno i dostupne su po ceni od 7.99 USD/7.99 EUR u Azurnoj, Sivoj, Žutoj  i Pink boji.

Svi ste pozvani, kao i uvek, da nas pratite pomno sa svim vestima iz Barselone!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Izvor: Nokia Mobile

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.