mondo.rs

Tajna žurka moćnog para!

Autor:

Bijonse i Jay Z organizovali žurku nakon dodele Oskara za koju niko nije znao, čak ni oni koji su bili pozvani...

Bijonse i Jay Z bili su domaćini mega tajanstvene žurke nakon dodele Oskara, koja je bila toliko misteriozna da čak ni njihovi najbliži prijatelji nisu znali ništa o tome.

Pevačica i reper su se toliko potrudili da zadrže sve dalje od naslovnih strana tabloida, da su organizatori u luksuznom hotelu "Šato Marmon" gde se proslava odvijala imali dozvolu da ih oslovljavaju samo sa "domaćin i domaćica" kako niko ne bi znao njihov identitet.

Na tematsku kazino žurku su pristigli Rijana, Stivi Vonder, Danai Gurira, Džejmi Foks i Drake, a "PageSix" prenosi da su tamo zvezde mogle potpuno da se opuste jer nije bilo nijednog novinara ili fotografa da ih "smara".

"Želeli su da sve 'oduvaju' i da bude misteriozno i ekskluzivno. Ni najbliži reperovi prijatelji nisu znali da li su pozvani. Nije bilo nastupa već mnogo zvezda koje su se družile i opuštale, jer nisu bile pod lupom znatiželjnih pogleda", rekao je izvor za taj list.

Po dolasku na proslavu, gosti su bili posluživani "Ace of Spades" šampanjcem, ali i čarapama i papučama, u slučaju da su želeli da odmore stopala nakon elegantne obuće koju su nosili tokom ceremonije dodele nagrafa.

Bijonse i Jay Z su nedavno najavili da će ove godine krenuti opet zajedno na turneju pod nazivom "On the Run 2".

Ovako je izgledala dodela Oskara...

...a ovo su bile najlepše dame!

Povezano

Sve vesti