• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novi" Dom sindikata - evo šta vas čeka!

Izvor Tanjug

Rekonstruisana dvorane Doma sindikata otvara se 27. aprila - u njoj ubuduće koncerti, predstave, CIRKUS i još mnogo toga!

 Dom sindikata otvaranje 27. aprila Izvor: MONDO Sivački Goran
Izvor: MONDO Sivački Goran

  Rekonstruisana Dvorana Doma sindikta u Beogradu biće svečano otvorena 27. aprila, do kada će svi radovi, započeti 1. jula prošle godine u zgradi na Trgu Nikole Pašića biti i završeni.

"Sada dolazi faza u kojoj se ugrađuju mašinski elementi i instalacije. Grube radove smenjuje fino ulepšavanje. U proteklih osam meseci imali smo raščišćavanje u kojem je 650 kamiona odvozilo otpadni materijal i sekundarne sirovine", rekao je Igor Stanković, direktor Doma Sindikata Tanjugu i otkriva da će ubuduće 100 hiljada kubika čistog vazduha neprestano cirkulisati kroz salu.

"To će činiti naš objekat jedinstvenim na ovim prostorima. U završnoj fazi rekonstrukcije dvorane koja predvideli smo opremanje enterijera, ugradnju sedišta i montažu svih ostalih elemenata" kazao je Stanković.

Za njega nema dileme da će Dvoranu Doma sindikata koju će posle rekonstrukcije svečano otvoriti Frančesko Tristano, svetski priznati pijanista klasične muzike, izdvajati programi u koji će se njoj odigravati.

"Projekcije filmova, koncetni pop spektakli, koncerti klasične muzike, pozorišne predstave...naći će svoj dom Dvorani Doma sindikata. Mnogo smo radili na poboljšanju nivoa akustike u dvorani i siguran sam da nema koncertnog prostora u Srbiji kao što će biti Dvorana Doma sindikata".

On je najavio koncert alternativnog džez - rok umetnika Ramba Amadeusa sa njegovim bendom odmah po otvaranju Dvorane Doma sindikata, ali i premijere filma "Izvan granica mogućnosti" sa Antonijom Banderasom i Milošem Bikovićem u glavnim ulogama.

"Osim koncerata klasične muzike u Domu sindikata će biti organizovane i cirkuske predstave jer su modularne mogućnosti scene u dvorani veoma obogaćene, rekao je Stanković.

Osim velike sale u Domu sindikata publici će biti dostupno još 5 bioskopskih sala sa ukupnim kapacitetom od 1.900 mesta, veliki hol sa VR zonom, zabavnim sadržajem i kafeom, dečiji zabavni edukativni centar, preš centar, džez bar...

U velikoj sali biće 1.380 sedišta da bi se povećao komfor publike.
Nekadašnja Sala 2 posle rekonstrukcije imaće 240 mesta, dok će preostale četiri sale imati između 60 i 80 mesta.

Za ViP događaje biće uređen Maršalov salon, dok će na mestu starog kluba "Promocija" biti otvoren Džez bar Lisabon.

Rekonstrukcija Dvorane Doma sindikata započeta je 1. jula 2017. godine, a ukupan iznos investicije premašiće 4,5 miliona evra.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE