• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Addiko banka: 4.000 dinara dobrodošlice

Izvor Promo

Addiko banka je danas ponudila novi koncept 'Postani Addiko klijent', u okviru koga novim klijentima poklanja 4000 dinara dobrodošlice.

Sigurna u kvalitet svoje usluge, sa ciljem da adekvatno odgovori na zahteve klijenata, Addiko banka je novim konceptom 'Postani Addiko' odlučila da pruži jedinstvenu ponudu i svakom novom klijentu odmah prilikom otvaranja računa uplati 4000 dinara, a u slučaju da klijent ne bude zadovoljan uslugom i nakon godinu dana odluči da zatvori račun Addiko banka će pokloniti i dodatnih 1000 dinara za ukazano poverenje.

"Ideja originalnog koncepta 'Postani Addiko' je jednostavna, ali istovremeno inovativna i vrlo smela. Potpuno smo uvereni u kvalitet naše usluge i sigurni smo da klijenti, kada se iz prve ruke uvere da im svakodnevno upravljanje finansijama činimo jednostavnijim i kvalitetnijim, neće hteti da posluju ni sa kim drugim", izjavila je Aleksandra Marić Šćepanović direktor Odeljenja za upravljanje proizvodima i marketing.

Addiko Chat Banking

Sve što novi klijenti treba da urade kako bi na novom računu odmah dobili 4.000 dinara jeste da u Addiko banci otvore račun na koji će tokom narednih 12 meseci primati mesečna primanja, a zatim da odaberu jedan od paketa u ponudi: Cosmos, Galaxy, SuperNova i Nova.

Ovi paketi nude razne pogodnosti prilagođene potrebama klijenata, poput internet i mobilnog bankarstva, plaćanja putem Viber chat bankinga, bogate palete kartica, a uz to ostvaruju i pravo na povoljnije uslove kreditiranja.

Usmerenost ka klijentima i adekvatno prilagođavanje njihovim potrebama potvrđuje se kroz porast zadovoljstva klijenata banke, a o tome svedoči i činjenica da je Addiko banka ujedno i jedina banka u Srbiji kojoj je u 2017. godini dodeljen međunarodni sertifikat 'Prijatelj klijenata'.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image