One zarađuju TRI puta više od slavnih muževa!

Autor:

Da li to znači da su ovi frajeri "sponzoruše"?

Žene već godinama vladaju svet, ali niko im nije davao adekvatne zasluge, tačnije novac, za to.

Ali, u 2018. godini vidimo veliku promenu u tom smeru, jer imamo primere nekih od najmoćnijih parova na svetu koji raskošnije žive zahvaljući ženi, a ne muškarcu!

Pevačice koje se "razvaljuju" od para!

1. Kim Kardašijan i Kanije Vest

Rijaliti zvezda i reper su u vrhu poznatih parova, ali uprkos Kanijevom umetničkom zalaganju i priznanjima u  muzičkoj industriji, kao i modnoj liniji, ipak je biznis njegove žene taj koji im donosi više od 30 miliona dolara godišnje! To je skoro tri puta više od onoga što reper zaradi - 12 miliona godišnje.

2. Bijonse i Jay Z

Pevačica i reper su još jedan moćni par koji daju primer za to kako se menja odnos u rodovima koji više ili manje privređuju, jer Bijonse zarađuje i više nego duplo do muža muzičkog mogula. Dok ona godišnje zaradi u proseku 76 miliona dolara, Jay Z donese "svega" 33 miliona dolara.

3. Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez

Džej Lo je u srećnoj vezi sa bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, a pretpostavićemo da ona često čašćava svoju "jaču polovinu", jer zarađuje skoro duplo više od njega. Pevačica godišnje zaradi 27,5 miliona dolara, dok sportista "samo" 15 miliona.

4. Kajli Džener i Trevis Skot

Novopečena mama i reper, otac njene ćerke Stormi, zajedno imaju primanja od 30 miliona dolara godišnje. Od te sume, mlada starleta poseduje 29,5 miliona...

Usvojen zakon: Jednake plate muškaraca i žena!

5. Điđi Hadid i Zejn Malik

Jedna od najpoželjnijih manekenki danas zaradi oko sedam miliona dolara godišnje šetajući modnim pistama i radeći kao lice za mnogobrojne kozmetičke i modne brednove, dok nekadašnji član benda One Direction i sada solo pevač Zejn, "ućari" 3,7 miliona dolara.

6. Megan Markl i princ Hari

Tehnički, Megan zarađuje mnogo više od britanskog princa zbog primanja u iznosu od 325.000 godišnje od serije "Suits", dok Hari dobija vojnu platu 33.000 dolara godišnje. Naravno, ova računica ne uključuju bogatstvo britanske kraljevske porodice i deset miliona koje će Hari naslediti od pokojne majke.

Kineskinje dominiraju: Žene self-made bogatašice

Povezano

Sve vesti